Happn Hesap Silme 2023 - Kalıcı Olarak Happn Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Happn Hesap Silme 2023 - Kalıcı Olarak Happn Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 15:55

2014 yılında Şubat ayında piyasaya sürülerek ve yaklaşık olarak 24 farklı şehirde hemen hemen 4 milyon kullanıcı sayısına ulaştı. Tinder ve benzeri olan bir arkadaşlık uygulaması olarak da bilinen Happn Paris merkezli bir uygulamadır. Bu uygulamanın amacı ise, herhangi bir yerde ya da her gün çıktığınız yolda karşılaştığınız biri eğer bu uygulamayı kullanıyorsa ismini öğrenerek uygulama aracılığı ile mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Happn hesap silme işlemi nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Gördüğünüz ve etkilendiğiniz kişi ile konuşmak için direkt olarak yüz yüze konuşmaya cesaretiniz Yoksa bu uygulama tam size göredir. Ama bu uygulamadan da sıkıldıysanız ya da başka nedenlerden dolayı Happn hesabını kapatma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız doğru yerindesiniz demektir. 

 Kalıcı Olarak Happn Hesabı Nasıl Silinir? 

 Happn hesabınızı kalıcı bir şekilde silme işlemi için aslında, Happn hesabını devre dışı bırakma işlemi şeklinde yapılmaz. Happn hesabınızı uygulama ayarlarından girerek devre dışı bırak seçeneğini tercih etmeniz gerekir. Sizler için hesabınızın kalıcı bir şekilde silindiği anlamına gelmez. Sadece hesabınız dondurulmuş olarak ama hala bir Happn kullanıcısı olarak kalırsınız. Happn hesabını kalıcı olarak kapatma işlemi şu şekilde yapılır; 

Haberin Devamı

 Happn uygulamasını kalıcı olarak kapatmak için öncelikle uygulama İle iletişime geçmeniz gerekir. Bunun için de; 

Akıllı cihazınızda öncelikle uygulamayı açmanız gerekir. 

Daha sonra da “Hesabım” butonuna tıklamanız gerekir. 

Hesabım bölümünün en alt kısmında yer alan “Yardım” butonuna tıklamanız gerekir. 

Açılan pencereden de “Bize Ulaş” bölümünü seçmeniz gerekir. 

Daha sonra karşınıza çıkan forma neden olarak “Hesap Yönetimi”ni seçimi yapmanız gerekir. 

Ardından nedenini belirterek göndermeniz gerekir. 

Bu aşamadan sonra ise, hesabınız Happn ekibine ulaşır ve sonrasında ise Happn hesabını kalıcı olarak kapatma işlemini de başarı ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra size bir onay e-maili gelir. Bu sayede Happn hesabınızdan da kalıcı bir şekilde kurtulma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. 

 Happn Hesabı Nasıl Silinir? 

 Happn hesabını kalıcı bir şekilde silmek için şu adımları takip etmeniz gerekir; 

Happn uygulamasını açarak ve profilinize erişmek için çubuk simgesine tıklamanız gerekir. 

“Uygulama ayarları” üzerine tıklamanız gerekir. 

“Verilerim” seçeneğini bularak ve tuşa basmanız gerekir. 

“Hesabımı sil”i seçmeniz gerekir. 

Daha sonra uygulama, sizi kalıcı olarak ortada. kaldırmak yerine, askıya almaya ikna etmek için çalışıyor. Ama hala Happn hesabını silmek istiyorsanız, “Hesabımı sil”i tıklamanız gerekir. 

Haberin Devamı

Bir neden seçtikten sonra “Evet, bitti!” üzerine tıklamanız gerekir. 

Daha sonra karşınıza çıkacak olan iletişim kutusunda yer alan “Tamam” düğmesini tıklamanız gerekir. 

Bu andan itibaren de, Happn hesabınız, konuşmalar, fotoğraflar ile birlikte silinir. Happn hesabınızı silmenin bir diğer yolu da Facebook aracılığı ile onlara yazarak sizin için bunu yapmalarını sağlamaktır. Bu durumda ise, aşağıdaki verilerin bazılarına ihtiyacı olur: 

Facebook profilinize bağlı olan e-posta adresi ve kullanıcı adı gereklidir. 

Uygulamaya kaydolurlarsa verdiğiniz telefon numarası gerekir. 

Happn hesap silme ve kapatma işlemini gerçekleştirmek için cihaz ekranından Happn uygulamasına giriş yaparak, ana sayfada görüntülenen tabloya kullanıcı adı ve şifre girilmesi gerekir. Aynı zamanda, ulaşılan profil sayfasınan ‘’uygulama ayarları’’ sekmesine de tıklanarak, ‘’verilerim’’ başlığı altında yer alan ‘’hesabı sil’’ komutunun işaretlenme gerekir. 

Haberin Devamı

 İşlem sonucunda ekranda hesap silme konusunda kesin bir karar verilip verilmediğine dair bir soru yer alır. Bu soru karşısında bulunan onay kutucuğuna tıklanması gerekir. Adımlar sonunda ise, Happn hesap silme işlemi de tamamlanmış olur. Happn uygulamasının da premium sürümüne sahipseniz, hesabınızı silerken aboneliğiniz kesilmez ve devam eder. Aboneliği kaldırmak için de App Store ya da Play Store’a gitmeniz gerekir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!