Haftanın en çok satan oyunları

Güncelleme Tarihi:

Haftanın en çok satan oyunları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 09:44

343 Industries'in geliştirdiği, Microsoft'un yayımladığı Halo 5: Guardians çıktığı günden bu yana İngiltere satışlarını alt üst ediyor. İşte haftanın en çok satan oyunları...

Haberin Devamı

27 Ekim günü piyasaya çıkan Halo 5: Guardians, ilk oyunu saymazsak tamamen Xbox'a özel tasarlanan Halo serisinin son üyesi. Şimdiye dek 65 milyon kopya satmayı başardı ve bugün ise İngiltere satışlarında zirveye oturdu. 1864 Londra'sında geçen Assassin’s Creed: Syndicate ise zirveyi kaybedip ikici sıraya düşüyor. Halo 5 ve Assassin’s Creed: Syndicate'ın gelmesiyle üst sıralarda zor tutunan FIFA üçüncü sırada.

"Stone Cold" lakaplı Steve Austin'in kapak yüzü olduğu WWE 2K16 sevenleriyle buluştuğu günden bu yana yaptığı satışlar ile İngiltere satış listesinde dördüncü sıraya oturuyor. Minecraft: Story Mode'un yeni bölümleri de oyuncuların ilgisini çekmiş gibi gözüküyor ve listemizde beşinci sırayı kapıyor. Grand Theft Auto V, 2 yıldır top 10'da bir aşağı bir yukarı derken bu hafta gerileyerek altıncı sırada kendini buluyor.

Haftanın en çok satan oyunları


Haberin Devamı

Uncharted: The Nathan Drake Collection ise popülerliği azalarak geçen haftaki düşüşünü devam ettirerek yedinci sıraya geriliyor. Yapılan indirimler sayesinde uzun bir zaman sonra yeniden Top 10'a yükselen Watch Dogs sekizinci sırayı alıyor. Top 10'da son iki sırayı ise Lego serileri alıyor. Lego Dimensions dokuzuncu ve Lego Jurassic World onuncu olarak haftayı bitiriyor.

İngiltere'de en çok satan oyunlar, globaldeki satışların da yansıması olduğundan oyun üreticileri için son derece önemli...

İNGİLTERE SATIŞLARININ TOP 10 LİSTESİ:

1- Halo 5: Guardians

2- Assassin's Creed Syndicate

3- FIFA 16

4- WWE 2K16

5- Minecraft: Story Mode

6- Grand Theft Auto V

7- Uncharted: The Nathan Drake Collection

8- Watch Dogs

9- Lego Dimensions

10- Lego Jurassic World

BAKMADAN GEÇME!