Gta 5 Epic Games ile ücretsiz oldu! GTA 5 nasıl indirilir ve sistem gereksinimleri neler?

Güncelleme Tarihi:

Gta 5 Epic Games ile ücretsiz oldu GTA 5 nasıl indirilir ve sistem gereksinimleri neler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2020 15:40

Milyonlarca oyunseverin yakından bildiği GTA 5 ücretsi indirme seçeneği ile erişime açıldı. Şu ana kadar oyun platformları üzerinden ücretli olarak indirilebilen GTA 5 Epic Games aracılığıyla ücretsiz olarak kurulabilecek. Normal GTA 5 sürümüne göre artı değerlere sahip olan GTA 5 premium edition modunu erişime açan Epic Games, indirme işlemlerini kendi uygulaması üzerinden yapıyor. Peki, GTA 5 nasıl indirilir ve sistem gereksinimleri nelerdir? İşte, GTA 5 nasıl indirilir sorusunun cevabı

Haberin Devamı

İlk çıktığı günlerde olduğu gibi hala popülaritesini sürdüren GTA 5 Epic Games aracılığıyla ücretsiz olarak erişime sunuldu. Önceki gün sürpriz olarak duyurulan GTA 5, sosyal medyada pek çok oyunseverin gündeminde yer almıştı. Oyun yaratıcısı Epic Games tarafından ücretsiz olarak indirme imkanı sunulan GTA 5, sistem gereksinimleri yeterli olan bilgisayar kullanıcıları tarafından rahatlıkla oynanabilecek. Peki, GTA 5 Premium Edition nedir ve nasıl oynanır? İşte, Epic Games ile GTA 5 indirme süreci hakkında detaylı bilgiler.

GTA 5 NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games tarafından duyurulan bilgilere göre GTA 5'i ücretsiz indirebilmek için 15-21 Mayıs tarihleri arsında sisteme giriş yapmak gerekecek. İki aşamalı doğrulama kodu olmadan indirmenin mümkün olmadığı GTA 5, belirli aşamaların tamamlanmasının ardından cihazlara yüklenebilecek.

Haberin Devamı

İlk olarak Epic Games'in sitesine girdikten sonra karşınıza çıkan ekranın sağ üst kısmında bulunan Epic Games'i indir butonuna basınız. .

Uygulama cihazınıza indikten sonra sizden kayıt olmanızı ya da Facebook, Google gibi hesaplarınızı bağlamanızı ya da e-mail ile kaydolmanızı isteyecek. Bunlardan birisini seçerek işlemi tamamlayın.

Bu aşamada 5 farklı bağlantı yöntemini kullanabilirsiniz. Bu işlemleri tamamlayıp yükleme yapmak istediğinizde ise sizden iki aşamalı doğrulama ekranını aktif etmenizi isteyecektir. Bu ekran, sms ya da e-mail ile doğrulama seçeneklerini barındırabilir. Yönlendirildiğiniz ekrandan size uygun olanı seçerek gelecek olan kodu ekrana giriniz.

Bu aşamadan sonra tekrar Epic Games uygulaması içerisine girerek oyunun yüklemesini başlayabilirsiniz. .

GTA dünyanın en popüler ve özel oyunlarından biridir. Farklı seriler üzerinden değişik dönemlerde piyasaya sunulan oyun dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından her gün aktif olarak oynanıyor. Açık kaynaklı bir oyun olarak değerlendirilen GTA için kısaca; arabalar, motosiklet, tekne ya da helikopter gibi pek çok aracı şehir içinde alarak, belli noktaya ulaşmak amaçlı ve görevlerin yerine getirildiği bir oyun olduğunu söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

Minimum ve önerilen GTA 5 sistem gereksinimleri öğrenilmek suretiyle bu güzel oyun değerlendirilebilir..

GTA 5 sistem gereksinimleri (minimum);.

- İşletim sistemi: Windows 7 ve üzeri,.

- İşlemci: İntel Core 2 Quad, Q6600,.

- Bellek: 4 GB,.

- Ekran kartı: NVIDIA 9800 GT 1 GB,.

- Ses kartı: 0 directX 10 uyumlu,.

- Sabit disk alanı: 80 GB,.

GTA 5 sistem gereksinimleri (önerilen);.

- İşletim sistemi: Windows 7 ve üzeri,.

- İşlemci: Intel Core İ5 3470, Q6600,.

- Bellek: 8 GB,.

- Ekran kartı: NVIDIA GTX 660 2GB,.

- Ses kartı: 0 directX 10 uyumlu,.

- Sabit disk alanı: 80 GB

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!