God of War işte bu tarihte çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

God of War işte bu tarihte çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 10:15

E3 2016'da duyurulan ve birçok oyuncunun beklediği God of War'un çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Peki iddialara göre yeni God of War ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında gerçekleşen E3 2016'da duyurulan yeni God of War ile ilgili yapımcı firma veya Sony tarafından yeni bir bilgi paylaşılmamıştı. Oyunun ne zaman çıkacağına dair ise resmi bir tarih belirtilmemişti. Şimdi ise Portekizli perakendeci GamingReplay, yeni God of War oyununu sitesinde listeledi.

Sitede paylaşılanlara göre PS4 platformuna gelecek yeni God of War, 14 Eylül 2017 tarihinde çıkacak. Ancak bu çıkış tarihinin doğruluğu kesin değil. Sony tarafından da konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan 14 Eylül, perşembe gününe denk geliyor. Avrupa’da ise oyunların genel çıkış tarihi de genelde perşembe günü oluyor. Bu yönden bakılığından ise tarih doğru olabilir.

Gelecek ay düzenlenecek olan E3 2017’de Sony’nin  God of War'un çıkış tarihiyle beraber oyunla ilgili birçok yeni bilgiyi paylaşmadı bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!