Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 18:18

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı akıllarda soru işareti bıraktı. Herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecanlı dizi Game Of Thrones'ta 7. sezon 6. bölümün sızdırılması birçok dizisever tarafından mutlulukla karşılandı. Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm daha resmi bir şekilde yayınlanmadan izleyen birçok vatandaş Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanını ve bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladılar. Peki, Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm araştırmaları günler öncesinden başladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesi bulunan fantastik dizi Game Of Thrones'un 7. sezonunda dizi ekibi üst üste sızıntı şoku yaşadı. 4. bölümünden sonra 21 Ağustos'ta ekrana gelmesi beklenen 6. bölümü de HBO İspanya kanalı üzerinden yayınlandı. Şimdi gözler yeni bölümde, peki Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni sezon bölümleriyle ilgilerin sık sık internete düşmesi nedeniyle dizi takipçileri bir sonraki haftanın gelişmelerini merak ediyor. Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümü 28 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak. Buna göre Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanınında 21 Ağustos'ta yayınlanması bekleniyor.

Game of Thrones 7. sezon bölümleri yayın tarihinden önce ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7. sezon 4. bölümün Hintli dağıtımcıların hataları nedeniyle internete sızdırılmasının ardından şimdi ise benzer şekilde 6. bölüm internete düştü. HBO İspanya yanlışlıkla gece saatlerinde yeni sezonu yayınladı. Bir İspanyol kullanıcı, evinden birkaç saniyelik Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm görüntüleri paylaştı. Yeni bölüm görüntülerine ulaşan pek çok kullanıcı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bazı internet kullanıcıları ise Game Of Thrones 6. bölümü hemen kaydedip internete yüklemeye başladı bile.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!