Galaxy S6'nın seyahatseverler için özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S6nın seyahatseverler için özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 14:25

Galaxy S6 edge ve Galaxy S6’nın seyahatseverler için geliştirilen özellikleri dikkat çekiyor. İşte o özellikler...

Haberin Devamı

Pocket

2014 yılında En İyi Üretkenlik Uygulaması alanında Webby Ödülü'nü kazanan Pocket, yazıları ve videoları kaydetmenize ve sonra metrodan uçak yolculuğuna her an her yerde bu içerikleri görüntülemenize olanak tanıyor. Samsung Galaxy S6'da altı aylık Pocket Premium üyeliği ücretsiz olarak veriliyor.

Samsung Geo News

Seyahate çıktığınızda sürpriz hava durumlarıyla ya da önemli bir doğa olayıyla karşılaşmamak için kullanıcıları uyaran Geo News, Galaxy S6 kullanıcılarına hediye ediliyor. Böylece hiçbir hava durumu kullanıcıların istediği gibi seyahatini planlamasının önüne geçemiyor. Ayrıca acil bir durumda otomatik olarak bilgi verilmesi istenen kişiler ayarlanabiliyor. Böylece kullanıcıların güvenliği de önplanda tutuluyor.

Scrapbook

Scrapbook uygulaması istediğiniz tüm içerikleri bir arada görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlıyor. Uygulama üzerinde oluşturduğunuz içerikleri istediğiniz gibi düzenleyebilmenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Fotoğraf teknolojisi

Gezdiği tüm yerlerden en özel karelerle anılarını saklamak isteyen tüm kullanıcılar Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in kameralarıyla eşsiz pozlar yakalıyorlar. F1.9 mercekleri, hem ön (5MP) hem de arka (16MP) kameralarda yer alan yüksek çözünürlüklü sensörler, karanlıkta yüksek görüntü kalitesini sağlıyor.

Haritalar

Google Maps ile yerleri ve arabayla yol tariflerini kaydedebilir, fotoğraf ve video ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra haritanızın belli bölümlerinin dikkat çekmesini sağlamak için farklı renkler kullanabilirsiniz. Özelliklerinizi doğrudan harita üzerinde etiketleyebilirsiniz. Ayrıca haritalarınızı arkadaşlarınızla da rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!