Firefox 3.6 ve sonrası...

Güncelleme Tarihi:

Firefox 3.6 ve sonrası...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 11:13

Firefox 3.6 ne zaman çıkacak; bir sonraki büyük Firefox güncellemesi ne zaman olacak?

Haberin Devamı

Mozilla Firefox'un 3.6 final sürümünün Aralık ayında çıkacağını doğruladı. Tarayıcının bu sürümü 6 ayda bir çıkan büyük önem taşıyan yeni sürüm politikasında önemli bir adım niteliği taşıyor.

Firefox 3.6'nın çıkışı bazı küçük düzeltmeler, ayarlamalar ve kişiselleştirme ayarları getirecek. Mozilla bu sürümle birlikte internet tarayıcı pazarındaki payını daha da arttırmayı ümit ediyor.

Mozilla'dan Tristan Nitot, İngiliz Telegraph gazetesiyle yaptığı görüşmede, 3.6 sürümünün Aralık ayında çıkacağını doğruladı. Gelecek büyük sürüm ise Haziran ayında çıkacak. Nitot her 6 ayda bir yeni bir sürüm üzerinde çalıştıklarını söylüyor. Ayrıca yeni sürümler arasında daha küçük farklar olacak. Firefox, sık güncelleme ile özellikleri hazır olur olmaz kullanıma açacak.

Haberin Devamı

Firefox halihazırda küçük güncellemeleri otomatik olarak yüklüyor. Büyük sürüm güncellemelerini ise kullanıcıların indirip kurmaları gerekiyor. Firefox'un 3.6 sürümü daha önceki haberimizde bahsettiğimiz üzere tek tıklamayla açılan doğal video desteğiyle büyük bir değişim getirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!