Hürriyet'ten bir ilk: Haberleri Facebook Messenger'da sohbet eder gibi okuyun!

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten bir ilk: Haberleri Facebook Messengerda sohbet eder gibi okuyun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 15:48

Hürriyet, Türk medyasında bir ilke daha imza attı. Artık haberleri ve köşe yazılarını Facebook Messenger üzerinden, sanki arkadaşlarınızla sohbet eder gibi bulabilecek, okuyabileceksiniz.

Haberin Devamı

Facebook Messenger'ın 12 Haziran itibariyle botlara açılmasıyla birlikte dünya genelinde az sayıda şirket bu servisi kullanmaya başladı. Hürriyet ise Türkiye'de Facebook Messenger'ın bot servisini kullanan ilk medya kuruluşu oldu.

FACEBOOK MESSENGER İLE HABER DENEYİMİ İÇİN TIKLAYIN!

Facebook‘un botlar için bir Messenger platformu oluşturması kullanıcılar açısından artık trafik ya da hava durumu gibi bildirimleri almaktan, haberleri takip etmeye, müşteri ilişkileri yönetiminden çiçek sipariş etmeye birçok işi ayrı ayrı uygulamalar yerine Messenger üzerinden halledebileceğiniz anlamına geliyor.

Haberin Devamı

NASIL KULLANACAKSINIZ

Facebook'ta Hürriyet sayfasını açarak Mesaj gönder butonuna tıklayın. Messenger üzerinden Hürriyet sayfasına 'merhaba' yazarak okumak istediğiniz haberleri kategori kategori görebiliyorsunuz. Size tarafımızdan gelen mesajın ardından örneğin 'Gündem' şeklinde mesaj yazar ve gönderirseniz sıcağı sıcağına gündem haberleri Messenger üzerinden karşınıza geliyor. Hürriyet'in Facebook Messenger botu giderek "akıllanacak" ve daha çok sorunuza yanıt verir hale gelecek.

Hürriyetten bir ilk: Haberleri Facebook Messengerda sohbet eder gibi okuyun


Bunun dışında Messenger'da Ahmet Hakan yazdığınızda Ahmet Hakan'ın son yazısını, Ertuğrul Özkök yazdığınızda da Özkök'ün yazısını hemen karşınızda göreceksiniz.

Haberin Devamı

Hürriyet'in Botego işbirliği ile hayata geçirdiği Facebook Messenger botu, böylece Türkiye'de bir ilk oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!