Exxen Hesap Silme - Exxen Üyeliği Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Exxen Hesap Silme - Exxen Üyeliği Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Exxen 1 Ocak 2021 tarihinden bu yana hizmet veren bir platformdur. Günümüzde pek çok kişi Exxen hakkında araştırma yapmaktadır. Bu araştırmalardan birisi de üyelik iptalidir. Üyelik iptalinin nasıl yapılacağını bilmeyen kullanıcılar bu anlamda internet üzerinden pek çok araştırma yapmaktadır. Peki Exxen üyeliği nasıl silinir ve hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? Sizlere Exxen üyeliğinin nasıl iptal edileceğini detayları ile derledik.

Haberin Devamı

 Exxen üyeliği sitenin resmi web sayfası üzerinden yapılacağı gibi üyelik iptali de site üzerinden gerçekleştirilmektedir. Abonelikten çıkmak isteyen kullanıcılar iptal ve hesap kapatma işlemlerini kısa sürede gerçekleştirmektedir. 

 Exxen Nedir? 

 Exxen dijital bir platform olup ücretli üyelik sisteminin olduğu bir TV internet sitesidir. İzleyiciler düşük bir ücret üzerinden platform içerisinde yayınlanan dizi ve TV'leri takip edebilmektedir. 

 Exxen 1 Ocak 2021 yılında kurulmuş bir site olmaktadır. Bu tarihte erişime açılan Exxen TV ücretli üyelik sisteminin bulundurduğu platform içerisinde farklı paketler de yer almaktadır. Kullanıcılar bu paketlerden istediklerini tercih etmekte ve içerisinde yayınlanmış olan dizi ve filmleri istedikleri zaman izleyebilmektedir. Fakat bazı nedenlerden dolayı üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar bulunmaktadır. Siteye üyeliği bulunan kullanıcılar istedikleri zaman hızlı bir şekilde hesap silme işlemlerini gerçekleştirmektedir. 

Haberin Devamı

 Exxen Üyeliği Nasıl Silinir? 

 Exxen sitesine üye olmuş olan kullanıcıların üyeliklerini iptal etme hakkı da bulunmaktadır. Ayrıca üyelik silme işlemleri kısa bir sürede gerçekleşmektedir. Exxen sitesine üye olan ve üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar sitenin resmi adresine giriş yaparak üyelik iptali işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. 

 Bunlarla birlikte ücretsiz veya deneme sürümünü kullanmış kullanıcılar sürenin sonunda iptal işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Üyelik iptali işlemini yapmayan kullanıcılardan sitenin üyelik ücreti kredi kartından çekilmektedir. Ücretin alınmasını istemeyen kullanıcılar ise üyelik iptali işlemlerine başvurmaktadır. Hesabım sayfasında yer alan iptal et butonuna tıklayan kullanıcılar Exxen üyeliğini iptal edebilmektedir. 

 Exxen Hesap kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? 

 Exxen sitesine üye olan kullanıcılar bazı nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak istediklerinde bazı adımları takip etmesi gerekir. Üyelerin takip etmesi gereken adımlar şunlardır: 

 - İlk olarak exxen.com.tr sitesine giriş yapılmaktadır.

Haberin Devamı

 - Daha sonra sağ üst menüde kullanıcıların isimlerinin olduğu yer tıklanarak hesap ve ayarlar bölümüne gidilmektedir.

 - Abonelik bilgilerime tıkladıktan sonra üyeliğimi iptal et bağlantısına tıklanmaktadır.

 - Burada site hesap silme işlemi için kullanıcının şifresini istemektedir.

 - Şifre girildikten sonra '' profilinizi sildiğinizde profile ait tüm liste ve izleme geçmişi silinecektir. Devam etmek istediğinize emin misiniz?'' yazısı gelecektir. Bu yazı onaylandıktan sonra devam et butonuna tıklanmaktadır.

 - Evet seçeneğine tıkladıktan sonra Exxen hesap silme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşmektedir. 

 Exxen Üyelik İptali Para İadesi Yapıyor mu? 

Haberin Devamı

 Exxen üyeliği iptali işlemlerinde kullanıcılar para iadesi konusunda pek çok araştırma yapmaktadır. Sitede üyelik işlemlerini gerçekleştiren kullanıcıların kredi kartı veya banka kartından alınan ücretlerin iadesi yapılmamaktadır. Fakat iptal talebinde bulunan kullanıcılar bir sonraki ay içerisinde yenileme tarihine denk gelen günde abonelik ücreti otomatik olarak durdurulmaktadır. 

 Bunlar ile birlikte abonelikler yıllık olarak da yapılabilir. Yıllık olarak abone olan kullanıcılar kullanmadıkları ayların ücret iadesini alabilmektedir. Fakat bunun için üyelerin Exxen sitesinin resmi sayfasında yer alan canlı destek hattına bağlanması gerekir. Ayrıca canlı destek hattı ile birlikte müşteri hizmetleri de bu anlamda kullanıcılara yardımcı olmaktadır. 

Haberin Devamı

 Exxen Üyelik İptali Sonrasında Tekrar Hesaba Giriş Yapılır mı? 

 Exxen üyelik iptali işlemleri kalıcı olarak yapılmaktadır. Yani üyeliğini iptal eden kişiler tekrar hesaplarına girememektedir. Ayrıca Exxen üyeliğini iptal eden kişilerin tüm listeleri ve izleme geçmişleri de silinmektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!