Epson'dan iki yeni yazıcı

Güncelleme Tarihi:

Epsondan iki yeni yazıcı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2009 11:40

Epson, geniş renk seçeneği ve baskı gücüyle dikkat çeken iki yeni yazıcısıyla kullanıcıların karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Epson’ın pazara yeni sunduğu, fotoğraf sanatçıları, reklamcılar, matbaacılar, mimarlar ve mükemmel baskı kalitesine ihtiyaç duyan tüm profesyonellere yönelik üretilen Epson Stylus Pro 7900 ile 9900 modelleri ilgi ile karşılanıyor. Ürünler, UltraChrome HDR pigmentli mürekkep ve gelişmiş teknolojisi sayesinde geniş renk seçeneği, baskı gücü ve stabil çalışma yapısı ile öne çıkıyor.

Epson’ın profesyonel baskı alan geniş boyutlu yazıcılar kategorisinde yer alan ve içerisinde Turuncu ve Yeşil kartuşları da içeren 11 renkli UltraChrome HDR pigmentli mürekkep kullanan, 24 ve 44 inç yazıcı modelleri Stylus Pro 7900 ve 9900, eskisinden çok daha geniş renk seçeneği sayesinde, özellikle ten renginin gerçek rengine uygun basılmasına olanak sağlıyor.

Minimum kullanıcı müdahalesiyle, maksimum hız ve renk hassasiyeti
Epson ProGraphics Kanal Müdürü Çağdaş Sevgen, Prova ve CAD’den fotoğraf ve güzel sanatlara kadar pek çok farklı uygulama için mükemmel sonuçlar veren Epson Stylus Pro 7900 ve 9900’ün, “Hassasiyet, hız ve kusursuz renk” sloganıyla fotoğrafçılık sektöründeki profesyonellerin ilk tercihi olmaya aday olduğunu belirtti. Sevgen ayrıca, çok az kullanıcı müdahalesiyle yüksek hızda inanılmaz renk hassasiyeti sağlayan bu ürünlerde kullanıcının yapacağı tek şeyin sadece boyutu seçmek olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

Dünya genelinde sadık kullanıcı grubu sahibi olan tek marka Epson…
Pazara henüz birkaç ay önce sunulan bu yazıcıların özellikle profesyonel fotoğrafçılık, güzel sanatlar uygulamaları ve prova baskı alanlarında büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Sevgen, Epson yazıcılarının aynı zamanda, kullanıcılarının vazgeçilmez teknoloji ürünleri arasına girdiğine dikkat çekti. İşte bu nedenle Sevgen, dünya genelinde sadık kullanıcı grubu sahibi olan tek markanın Epson olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!