En Çok Kullanılan Yüz Değiştirme Programları Ve Uygulamaları (Android, İos Ve Pc)

Güncelleme Tarihi:

En Çok Kullanılan Yüz Değiştirme Programları Ve Uygulamaları (Android, İos Ve Pc)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:17

Yüz değiştirme uygulamaları; pek çok kişinin eğlenceli zaman geçirmesine imkan tanımaktadır. Bununla beraber günümüzde pek çok başarılı yüz değiştirme programları bulunmaktadır. Yüz değiştirme uygulamalarının pek çoğu; Snapchat ile beraber akıllı telefonu kullanan kişiler arasında çok popüler bir hal aldı. Bununla beraber birkaç dokunuşla beraber yüzleri değiştirip, eğlenceli anlar yaşamaya izin veren pek çok uygulama vardır. Ancak en fazla kullanılanlar, en başarılı olanlardır. Peki, en çok kullanılan yüz değiştirme programları ve uygulamaları (Android, iOS ve PC) nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Pek çok yüz değiştirme uygulaması olsa da bunlardan yalnızca belli bir bölümü başarılı neticeler vermektedir. Her uygulama, bir başkasına göre farklı özelliklere sahiptir. Bununla beraber bu uygulamaların, kişisel verileri toplayarak, veri tabanlarında saklanacağı tehlikesi sık sık gündeme gelmeye başlamıştı. Fakat sosyal medya sitelerinde, yapılmakta olan incelemelere göre, gizlilik endişesinde olan çok az sayıda insan bulunmaktadır. Bunların dışında; eğlenceli zaman geçirmeye yardımcı olan yüz değiştirme programları içerisinde, en başarılı olan uygulamalar tercih edilmektedir.

En Çok Kullanılan Yüz Değiştirme Programları ve Uygulamaları (Android, iOS ve PC)

En fazla kullanılan yüz değiştirme programları ve uygulamaları;

- FaceApp:
FaceApp; İOS ve Android kullanıcıları içerisinde çok popüler olan bu uygulama, gelişmiş özellikleriyle beraber dikkat çekmektedir. Oldukça basit kullanıma sahip olan uygulama içerisinde; yüz değiştirme, gençleştirme, yaşlandırma, gülümseme ekleme, bıyık ve sakal ekleme, saç tarzını ve rengini değiştirme dahil olmak üzere birden fazla özelliğe sahiptir. Bununla beraber FaceApp, başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Bu uygulamada yer alan özelliklerin, hızlı ve kolay şekilde gerçekleştiği söylenebilir. Düzenleme yapılan fotoğraflar, direkt olarak sosyal medya platformlarında paylaşmak mümkündür.

- FacePlay:
FacePlay uygulaması; TikTok ve İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarında çok popüler hale gelmiştir. Bununla beraber uygulama üzerinden türlü temalara sahip olan videolara yüzü eklemek mümkündür. Bu işlem adına telefonda bulunan bir fotoğrafı seçmek gereklidir. Fotoğraf seçildikten sonra analiz süreci başlamaktadır. Güvenirlik konusunda, uygulamanın geliştiricileri, garanti vermektedir.

- Reface:
Bu uygulama; kullanıcılar açısından oldukça beğenilen uygulamalar içerisinde bulunmaktadır. Bu uygulama ile oldukça basit bir şekilde yüzlerin değiştirilmesi mümkün olmaktadır. Deepfake teknolojisi ile kişi yüzünü film karakterleri ya da ünlü kişiler ile değiştirebilmektedir. Bu uygulamanın yaklaşık olarak 100 milyondan fazla indirme sayısına sahip olduğu belirtilebilir.

- Face Swap Booth:
Bu uygulama üzerinde görüntünün tam şekilde ayarlanması ve istenen tüm sonuçların elde edilmesi adına kullanılacak türlü alternatifler söz konusudur. Face Swap Booth uygulaması; ince ayarların yapılmasına imkan tanımaktadır. Örnek olarak; kişi kendi yüzünü alıp, başka bir ünlünün yüzüne ekleyebilmekte, hatta yüz hatlarını bile ayarlayabilmektedir. İOS ve Android işletim sistemleri adına ücretsiz şekilde Face Swap Booth'ta başka bir fotoğrafa gereksinim olmamaktadır. Bunun yerine popüler bir şablon tercih edilebilir. Bunu ise yeni görsel oluşturmak adına kullanmak mümkündür.

- Face Swap Live:
Başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Face Swap Live uygulaması ile kişi yüzünü, popüler bir bireyin ya da arkadaşının yüzü ile gerçek zamanlı bir şekilde değiştirebilmektedir. Fakat bu uygulama, ücretli bir şekilde sunulmaktadır. Uygulama, başarılı kullanıcı arayüzüne sahiptir.

- Snapchat:
Yüz değiştirme uygulamalarının oldukça popüler hale gelmesi konusunda çok önemli bir rolü bulunan Snapchat; İOS ve Android işletim sistemlerine uygun bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Oldukça başarılı bir üye arayüzüne sahip olan bu uygulama ile gerçek zamanlı şekilde efektler uygulanabilmektedir. Snapchat, dünyada oldukça fazla kullanılan uygulamalardan birisidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!