Elon Musk oğlu için isim değişikliğine gitti! X Æ A-Xii nedir?

Güncelleme Tarihi:

Elon Musk oğlu için isim değişikliğine gitti X Æ A-Xii nedir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2020 17:14

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX gibi firmaların kurucusu olan Elon Musk, oğlu için karar aldığı X Æ A-Xii ismi nedeniyle geçtiğimiz haftalarda gündemde yer almıştı. Oğlunun doğumunun gerçekleşmesinin ardından kayıt altına X Æ A-12 olarak almak isteyen Elon Musk, ortaya çıkan pürüzler dolayısıyla X Æ A-Xii olarak isimlendirme kararını verdi. Peki, X Æ A-Xii ne demek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk ile müzisyen sevgilisi Grimes'in oğulları olmuş. Elon Musk, Twitter hesabından bebeğin adını soran bir takipçisine "X Æ A-12 Musk" yanıtını vermişti.

48 yaşındaki Musk takipçilerinin sorularına verdiği yanıtlarda, bebeğin erkek olduğunu ve anne ile bebeğin durumunun iyi olduğunu' söylemişti.

Bebeğin annesi 32 yaşındaki Kanadalı müzisyen Grimes, Şubat ayında hamilelik dönemi hakkında kendi YouTube kanalında yaptığı yayında bebeği 'cinsiyet ayrımı gözetemeden büyüteceklerini' söylemişti.

Gerçek adı Claire Boucher olan müzisyen "Bir cinsel kimlik vermek istemiyorum, belki hayatlarında o kimliği tercih etmeyecek" demişti.

Elon Musk ile Grimes 2018 yılından bu yana birlikte. 'X Æ A-12 Musk', Elon Musk'ın altıncı oğlu, Grimes'in ise ilk çocuğu. Elon Musk üç defa boşanmıştı.

Haberin Devamı

Diğer yandan Elon Musk'ın 'hiçbir mal, mülk sahibi olmayı istemediğini' söylemesinden sonra California'daki iki lüks evi satışa çıkardığı bildirildi.

Musk, Cuma günü Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda 'tüm malından mülkünden kurtulacağı' sözünü vermişti.

Musk'a ait iki villa Zillow adlı emlak sitesinde tanesi 40 milyon dolardan satışa çıkarılmış görünüyor.

X Æ A-Xii NE DEMEK?

Diğer taraftan Elon Musk'ın çocuğu için koyduğu ismin bir anlam teşkil etmediğini ve şaka olduğunu iddia eden bazı sosyal medya kullanıcıları olduğu gibi bazı kullanıcılar ise bu ismin bir kod olabileceği ve gönderme içerebileceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!