Duolingo Hesap Silme - Duolingo Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır (Android & İos)

Güncelleme Tarihi:

Duolingo Hesap Silme - Duolingo Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır (Android & İos)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Günümüzde birbirinden farklı dijital platformlar bulunuyor. Duolingo uygulaması da tüm dünyada yoğun olarak kullanılmaktadır. Duolingo hesap silme - Duolingo hesabı kalıcı olarak nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır (Android & iOS) tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

 Duolingo uygulaması tüm dünya genelinde pek çok yabancı dili çevrim içi olarak öğreten gelişmiş bir uygulama olarak ön plana çıkmaktadır. 

 Duolingo Hesap Silme 

 Duolingo genellikle tüm dünyada yabancı dil öğretimi için kullanılan çevrimiçi bir uygulamadır. Bu platform üzerinden genellikle İngilizce, Türkçe, Portekizce, Rusça ve Almanca gibi çeşitli yabancı diller öğretilir. Duolingo uygulaması hem bilgisayardan hem de mobil uygulamalardan açılabilir. 

 Duolingo uygulamasına kayıt yaptırıldıktan sonra istenilen dilde yabancı dil öğrenilebilir. Bazı nedenlerden dolayı Duolingo uygulaması kapatılmak istenir ise doğru adımlar uygulanmalıdır. Duolingo uygulamasında ücretsiz hesap açılabilir. Bazı durumlarda ücretli üyelikler bulunuyorsa ücretli aboneliğin App Store ve ya Google Play Store aracılığı ile iptal edilebilir. Doğru adımlar uygulandığı takdirde Duolingo uygulamasından hesap da kolay bir şekilde kapatılabilir. 

Haberin Devamı

 Duolingo Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? 

Dünya çapında bilinen Duolingo uygulamasını kalıcı olarak silmek için doğru aşamaların gerçekleşmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra Duolingo uygulamasında üyeliğe kısa bir ara verilebilir. 

Hesap silmek için önce web sitesinde oturum açılmalıdır. Ardından ayarlar kısmından "hesabımı devre dışı bırak" butonuna tıklanır. Bu şekilde hesap da devre dışı bırakılacaktır. 

Duolingo hesabının tamamen silinmesi için web sitesinde oturum açılır. Sonrasında ise https://drive-thru.duolingo.com/ linkine tıklanır. Bu bağlantı adresi kopyalandıktan sonra web tarayıcısının adres çubuğuna yazılır. 

Duolingo hesabı bu şekilde dikkatli bir şekilde kapatılacaktır. Ayrıca Duolingo tarafından saklanan kişisel tüm verilerin de bir kopyası istenebilir. 

Bu kopyaların istenmesi için ise "access personel data" butonuna tıklanır. Bu süreç ise yaklaşık 30 gün kadar sürecektir. 

  Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır (Android & iOS)? 

Duolingo uygulaması dünya genelinde pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bazı kullanıcılar çeşitli sebeplerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Bunun için de uygulama üzerinde bulunan tüm kişisel verilerin silinmesi gerekir. 

Haberin Devamı

Duolingo uygulamasındaki tüm kişisel verilerin silinmesi için "erase personel data" butonuna tıklanmaktadır. Bu şekilde kişinin öğrenme ilerlemesi, başarıları ve tinycard'lar da kaybedilir. 

Duolingo hesabı silindiği takdirde tüm bu bilgiler de geri alınamaz. O nedenle bağlantının tıklanmasının ardından Duolingo hesabı ve tüm veriler de silinecektir. 

Tamamlandığında 30 gün içinde silme işlemi de bitecektir. Silme işlemi en fazla 30 gün sürmektedir. 

  Duolingo Silindiğinde Hesap Tekrar Açılabilir Mi?

  Dünya genelinde sıkça kullanılan Duolingo kolay bir şekilde kapatılabilir. Bunun yanı sıra "erase personel data" butonuna tıklanır. Butona tıklandıktan sonra ise kişisel e-mail adresine firma tarafından da bir mail gönderilecektir. Kişisel mail adresine gönderilen mail içinde hesabın silinmesinin istenildiğine dair onay istenir. Bunu onaylamak için ise verilerimi sil bağlantısı tıklanır. Bu bağlantının da tıklanması ile birlikte hesap devre dışı bırakılır.. Bunun ardından ise tekrar hesaba giriş yapılamaz.

Haberin Devamı

  Hesabını geri almak isteyen ve fikrini değiştiren kişilere firma tarafından 7 günlük bir yetkisiz kullanım süresi verilmektedir. Yetkisin kullanım için verilen 7 günden sonra ise hesap kapatma işlemi tamamen durdurulamaz. Duolingo hesabının verileri silmesi nerede ise 23 güne kadar sürecektir. Tüm iş ve işlemler bittiğinde e-posta gönderilir. Duolingo kullanıcıları hesaplarını silmekten vazgeçer ise aynı mailin de içinde bulunan linke tıklarlar. Bu sayede ise Duolingo hesabının silinmesinin önüne geçilecektir. Duolingo uygulamasında hesap kolay bir şekilde kapatılabilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!