Diablo 2 ve Warcraft 3 geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Diablo 2 ve Warcraft 3 geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 08:14

Blizzard'ın resmi internet sitesinden duyurduğu iş ilanlarına göre, StarCraft'ın ardından kült yapımlar WarCraft 3 ve Diablo 2'nin de yeniden hazırlanacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

StarCraft'ın yeniden hazırlanıp bu yaz tekrar satışa sunulacağının duyurusunu geçtiğimiz aylarda yapan Blizzard firması, oldukça sevilen ve kült haline gelen iki oyunu Warcraft 3 ve Diablo 2'yi de yeniden hazırlama kararı aldı.

Öncelikle bu konuda herhangi bir açıklama bulunmadığını belirtelim çünkü ortaya çıkan bu haber direkt olarak Blizzard'ın resmi internet sitesinden duyurduğu bir iş ilanına dayanıyor.

Blizzard'ın iş ilanında, "İçerdikleri muazzam hikayelerin yanısıra yoğun biçimde çok oyunculu olarak oynanabilen bu oyunların yeniden yapılacak olması tamamen işletim sistemlerinin, donanımların ve çevrimiçi servislerin gelişmesiyle birlikte eski nesle özgü heyecanların tazelenmesi anlamına gelecek. Böylece yetenek, tutku ve zor işlerin yapılabilirliği zaferle taçlandırılıp bu oyunları oynayan yeni nesil oyuncular için de efsane haline gelecek." cümlelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Bu iş ilanının bundan yaklaşık bir yıl önce oluşturulan ve Diablo 2 HD Remake için hazırlanan iş ilanına benzer bir dille yazıldığını ve bundan iki gün önce oluşturulduğunu da belirtmemiz gerekiyor. shiftdelete'in haberine göre iş ilanında Blizzard, Sunucu Mühendisleri ve Sunucu Uygulama Mühendisleri ile birlikte kullanıcı arayüzlerini geliştirecek olan tasarımcılar arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!