Destiny 2 resmen duyuruldu

Güncelleme Tarihi:

Destiny 2 resmen duyuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 18:56

Destiny 2 resmi olarak duyuruldu. 2014 yılında piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük ses getiren Destiny, Bungie tarafından yayınlanan yeni bir görselle resmi olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Bungie, Destiny 2'yi resmi olarak duyurdu. FPS ve Aksiyon RPG türlerini bütünleştiren ve ortaya başarılı bir iş çıkarmayı başaran Destiny, 2014 yılında piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük ses getirmişti. Bungie tarafından yayınlanan yeni bir görselle Destiny 2, dün resmen duyuruldu. 

Henüz oyuna veya posterde görülen bilgilere dair kesinleşmiş bir bilgi yok ancak önümüzdeki günlerde Bungie'nin konu hakkında detaylı açıklamalarda bulunacağını bekliyoruz.  Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg yapmış olduğu açıklama ile birlikte en son yayımladıkları güncellemeyle her şeyin yolunda gittiğini ve Destiny 2'nin bu sonbaharda oyuncularla buluşacağını tamamen doğruladı.

Ayrıca Activision CEO'su, Destiny 2 ile oyuncuların harika bir senaryo ile karşılacaklarını belirtti. Bu sonbaharda oyuncular ile buluşacak olan Destiny 2, oldukça iddialı geliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!