Desire Z Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Desire Z Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2011 11:09

Mobil cihaz üreticisi HTC'nin klavyeli yeni modeli “Desire Z”, Türkiye pazarına sunuldu.

HTC Corporation Güney Doğu Avrupa ve Ortadoğu Bölge Direktörü Nikitas Glykas, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yükselen teknoloji tüketicileriyle Güney Doğu Avrupa Bölgesi'nde HTC için çok önemli bir pazar haline geldiğini belirtti.

Geçtiğimiz yılın HTC için “başarılarla, yeniliklerle dolu heyecan verici bir yıl olduğunu” ifade eden Glykas, bu çerçevede, Güney Doğu Avrupa ve Türkiye'de büyüme hedeflerini yükselttiklerini kaydetti.

Glykas, “Bizim için büyük öneme sahip bu büyüme ile 2011 yılında Türk pazarına verdiğimiz önem artıyor. Türk kullanıcıları adına Android Market;in aktif oluşu bizi çok mutlu etti. Türkiye;nin yaklaşık 74 milyon nüfusu ve tüketicilerin teknolojiye olan ilgisi nedeniyle Güneydoğu Avrupa bölgesinde HTC için çok önemli bir pazar haline geldi” dedi.

Nikitas Glykas, Türkiye;de de piyasaya sunulan HTC Wildfire, HTC Desire ve HTC HD Mini;nin Türk tüketicisi tarafından ilgiyle karşılandığını ifade ederek “Desire Z” modelini de Türk tüketicinin beğenisine sunduklarını bildirdi.

HTC DESIRE Z

HTC Desire Z, “QWERTY” klavyesi ile sürekli hareket halinde olan kişilerin Facebook ve Twitter;da arkadaşlarıyla ya da işyerindeki iş arkadaşları ve müşterileri ile bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. Ayrıca klavye, çeşitli klavye kısayolları ile menüleri açmadan yaygın işlevlere anında erişmeyi sağlayan uyarlanabilir iki adet tuş da içeriyor.

Bunlara ilave olarak HTC Desire Z;de, 720p HD video kaydı ve otomatik flaşlı 5 megapiksel kamera işlevleri de bulunuyor. Artırılmış performans ve pil ömrü için yeni 800MHz Qualcomm 7230 işlemcinin kullanıldığı ilk telefon olma özelliği taşıyan HTC Desire Z, HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.

http://www.htc.com/tr/product/desirez/overview.html internet adresinden ürün hakkında diğer özelliklere ulaşılabiliyorken, dağıtım kanallarına göre farklılık gösterse de ürün yaklaşık 1300 lira fiyatla tüketiciyle buluşuyor.

HTCSENSE.COM

Şirketin online uygulaması HTCSense.com ile kullanıcılar, cep telefonu deneyimlerini, HTC telefonları ya da kişisel bilgisayarları üzerinden kolaylıkla yönetebiliyorlar. Örneğin, sessize ayarlanmış olsa bile telefonun yüksek sesle çalmasına neden olmak ya da harita üzerinde konumunu işaretlemek suretiyle kaybolan bir telefonun yeri kolaylıkla belirlenebiliyor.

Kullanıcılar, telefonun kaybolması ya da çalınması halinde telefonu uzaktan kilitleyebiliyor, çağrı ve mesajları bir başka telefona yönlendirebiliyor, iadesi için telefona mesaj gönderebiliyor, hatta telefondaki tüm kişisel bilgileri uzaktan silebiliyorlar. Ayrıca duvar kağıtları, sesler ve eklentiler gibi özel HTC içerikleri ile de telefonlarını diledikleri gibi kişiselleştirebiliyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!