Cthulhu'nun yeni görüntüleri yayında!

Güncelleme Tarihi:

Cthulhunun yeni görüntüleri yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 08:11

Metallica'nın şarkılarına bile konu olan Cthulhu mitosu, bu defa oyun olarak karşımızda.

Haberin Devamı

Styx ve Space Hulk: Deathwing oyunları ile tanıdığımız Cyanide Studio tarafından geliştirilen ve 2017 yılı içinde konsol ve bilgisayarlarımıza düşmesini beklediğimiz Call of Cthulhu'dan yeni görüntüler yayınlandı.

Bildiğiniz gibi bu oyun Cthulhu mitosu üzerine yapılmış ilk oyun değil, yanından bile geçmiyor. Ancak şimdiye kadar gördüklerimizden çok etkilendiğimizi ve eli yüzü düzgün bir yapım ile karşılaşacağımıza dair umudumuzu da gizlemeye de gerek yok.

Cthulhunun yeni görüntüleri yayında


Oyun, 1920'lerin Boston'ında deneyimli özel dedektif Edward Pierce'in yaşadıklarını konu almakta. Pierce, Sarah Hawkins ve ailesinin garip bir şekilde ölmelerinin üzerine, Darkwater Adaları'na gider ve konuyu araştırmaya başlar. Fotoğraflarda da gördüğümüz gibi oyunun atmosferi bu gizli dünyayı tamamen yansıtmakta.

Sinirlerimizi test edeceğini ve bizi hayli gereceğini tahmin edeceğimiz oyunda grafiksel açıdan da doyacağımıza şüphe yok. Lovecraft'ın yarattığı bu dünyada, Cthulhu efsanesini keşfedip gerçek deliliği gözlerimizle görmek için 2017'yi beklememiz gerekiyor. Oyun tüm konsollara ve PC'ye çıkacak.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!