Comparex adını değiştirdi, SoftwareOne oldu!

Güncelleme Tarihi:

Comparex adını değiştirdi, SoftwareOne oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 09:23

Türkiye'de faaliyetlerini COMPAREX Turkey adı altında sürdüren global yazılım ve bulut alanında faaliyet gösteren COMPAREX, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren SoftwareONE adıyla global pazarda yerini alacak.

Haberin Devamı

SoftwareONE, dünyanın dört bir yanında SoftwareONE Group çatısı altında COMPAREX adıyla faaliyet gösteren iş birimlerinin 1 Nisan itibarıyla marka ismi değişikliğine gideceğini açıkladı. COMPAREX Turkey'in de dahil olduğu toplam 35 kurum, yeniden markalama sürecinin tamamlanmasıyla birlikte hizmet sunduğu pazarlarda SoftwareONE markasıyla yer alacak.

COMPAREX markasında yapılan değişimin, 1 Şubat 2019 tarihinde SoftwareONE'ın COMPAREX'i satın alım sürecinin tamamlanmasının ardından devam eden entegrasyonun bir parçası olduğu duyuruldu. İki şirketin ortak marka adı altında bir araya gelmesinin ardından SoftwareONE, yazılım ve yönetilen servisler alanındaki uzmanlığını daha da derinleştirip, bulut ve teknoloji çözümlerine eşlik ederek kurumların dijital dönüşümünde güvenilir iş ortağı olmayı hedefliyor.

SoftwareONE, COMPAREX adıyla kurumlar ve iş ortaklarıyla yapılan tüm iş birliği ve sözleşmelerin, marka adı değişimi sonrasında da geçerliliğini koruduğunu duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!