Clash of Clans yeni güncelleme ile neler geldi? (İnşaatçı üssü)

Güncelleme Tarihi:

Clash of Clans yeni güncelleme ile neler geldi (İnşaatçı üssü)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 15:31

Clash of Clans'ın yeni sürümü 'batık gemi' ile birlikte geldi. Farklı bir adanın keşfedildiği bu versiyonda oyuncuları yeni bir macera ve yeni karakterler bekliyor. Peki Clash of Clans (inşaatçı üssü) versiyonu ile birlikte oyuna neler dahil oldu? İşte Clash of Clans'ın yeni sürümü hakkında tüm detaylar

Haberin Devamı

Clash of Clans oyununun yeni sürümü merakla bekleniyordu. Yeni versiyonda köy Usta İnşaatçı tarafından idare ediliyor. Denizin bu kıyısındaki tek İnşaatçınız kendisi olsa da zekası yeni geliştirmeler gerçekleştirmesini sağladı. Asıl köyünüzde 4. Belediye Binasına eriştiğinizde gemiyi yeniden inşa edip denizin diğer kıyısına geçebileceksiniz.

Bu diyarda işler farklı şekilde işliyor. Öncelikle İnşaatçı Üssü farklı kaynaklarla çalışıyor. Burada topladığınız iksir ve altın asıl köyünüzde kullanılsa da Taşları taşıyabileceksiniz. Yepyeni bir dünya yepyeni başarılar anlamına da geliyor. Hepsini tamamlayın!

Yeni Özellikler

Usta İnşaatçının hüneri sayesinde tanıdığımız binalarda şu gibi bir takım farklılıklara şahit olacaksınız:
Okçu Kulesinin düğmesi hızlı saldırı ve uzun menzil arasında gidip geliyor. Çoklu Havanın birden fazla namlulu saldırısı birliklerin kaçmasını zorlaştıracak

Yeni Binalar

Haberin Devamı

Oyunun yeni versiyonunda gelen özellikler dikkat çekiyor. İşte en yeni özellikler;

Ezici: Bu güçlü yeni savunma yarattığı beklentiyi karşılayacak ve düşmanları ezip geçecek!

Fırlatma Tuzağı: Seçtiğiniz doğrultuya birlikler fırlatarak ordulara saldırıya geçirin.

Taş Madeni: Zaman içinde taşlar toplayın! Fırlatışını geliştirmek için yükseltin.

Saat Kulesi: İnşa süresinden kaynak çıkarmaya kadar İnşaatçı Üssündeki her şeyin hızını artırın!

Yeni Yetenekler

Bu yakadaki kristalize iksir, tanıdık yüzlere yeni bir görünümle çarpışmada kullanabilecekleri yeni hamleler sağlayacak! Yükseltilen birlikler şu gibi güçlü özel yetenekler kazanacak:

Sinsi Okçu: “Pelerin” sayesinde kısa bir süre için düşman savunmalarına karşı görünmez olur.

Boksör Dev: “Güç Yumruğu” ilk saldırısının büyük hasar vermesini sağlar!

Yeni Birlikler

Usta İnşaatçı bu yeni kaynağın gücünden yararlanarak yeni birlikler eğitiyor. Örneğin:

Bombacı: Tek seferde pek çok binayı patlatabilecek büyük bombalar fırlatır.

Top Arabası: Cepheye getirilen dört tekerlekli bir güçlendirme.

Yeni Kahraman

Bazı kahramanlar doğar, bazıları inşa edilir. 5. Belediye Binasında kilidi açıldıktan sonra Usta İnşaatçı Savaş Makinesine katılır! Bu mekanik canavarı 5. seviyeye yükseltip “Elektrikli Çekiç” yeteneğinin kilidini aç.

Haberin Devamı

Yeni Savaş Modu: Karşılıklı Savaş

Karşınızda yepyeni bir savaş biçimi: Karşılıklı Savaş! Bu yeni savaş tarzı rakiplerinize karşılıklı rekabette saldırmanızı sağlayacak! Klan Savaşlarına benzer olarak her iki rekabetçi de birbirine saldırır ve en iyi saldırı ödülü kazanır. Kaynaklar savunmada kaybedilmez.

Günde üç Karşılıklı Savaş kazanıp en büyük ganimeti elde edin ve yeni Karşılıklı Kupalar için savaşmaya devam edin. Yeni liderlik tablosunda rekabeti takip edin!

Yeni Oyun Mekanikleri

İnşaatçı Üssünün kurulumu yönetimi kolaylaştırır. Burada birlikler otomatik olarak eğitilir, Duvarlar bölümler halinde gelir ve orada değilken saldırıya uğramazsınız.

Haberin Devamı

Birlikler gruplar halinde eğitilir ve her Ordu Kampı tek seferde bir grup barındırır. Birlikleri yükselterek kamp başına daha fazla birim sığdırın ve kademelerinizi farklılaştırmak için daha fazla kamp inşa edin. Usta Büyücüler bu kıyıda büyü yapamadığı için birliklerinizin özel yeteneklerinden yararlanmanız gerekecek!

Eskinin Yeniyle Buluştuğu Yer

Usta İnşaatçının uzmanlığını geliştirip asıl üssünüzü büyütün. Topunuz yeterince yüksek bir seviyeye eriştiğinde “Geliştirme” seçeneğinin üzerine dokunun. Bu savunmayı Geliştirip İnşaatçı Üssünün benzeri olan Çift Topla benzer harika yetenekleri edinin!

”Geliştirme”, Usta İnşaatçı İnşaatçı Üssü meşgul değilken mevcut olur. Uzun bir seyahat olduğu için meşgul olmadığından emin olun. Gelecekte daha fazla Geliştirme seçeneği gelecek!

BAKMADAN GEÇME!