Cisco'dan yeni yazılım

Güncelleme Tarihi:

Ciscodan yeni yazılım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 12:46

Cisco’nun sosyal medya takip yazılımı, şirketlere müşteri ilişkilerini geliştirme ve internette yeni fırsatlar yaratma imkanını sunuyor.

Haberin Devamı

Veri ağları konusunda dünya lideri olan Cisco, şirketlere Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar ya da forumlar ve bloglar üzerinden iletişim yapma ve müşterileri ilişkilerini proaktif bir şekilde yürütme olanaklarını sunan Cisco SocialMiner yazılımını duyurdu. Müşterilerin sosyal ağlardaki hareketlerini ve girdilerini gerçek zamanlı olarak gösteren ve şirketleri kendileri hakkında yazılan yazılardan anlık olarak haberdar eden Cisco SocialMiner ile şirketler, sadece iş zekalarını değil, müşteri hizmetlerini de geliştirebiliyor.

Nielsen’in ölçümlemelerine göre dünyada her saat 1 milyonun üzerinde tweet gönderiliyor ve sadece ABD’de internet kullanıcılarının yüzde 34’ü ürünler, şirketler ya da markalar hakkındaki görüşlerini Facebook, Twitter ve benzeri sosyal ağlar üzerinden ifade ediyor. Bu sosyal platformlarda web tabanlı sohbetler artarak devam ettikçe, şirketlerin müşterilerinin kendileri hakkında söylediklerinden haberdar olmaları ve gerektiğinde hızla yanıt vermeleri her zamankinden fazla önem taşıyor.

Cisco SocialMiner yazılımını şirketler, çağrı merkezlerinde Cisco Contact Center teknolojisiyle ve yeni web 2.0 masaüstü işbirliği çözümü Cisco Finesse ile entegre bir şekilde kullanarak müşterileri ile etkileşimlerini üst noktalara çıkarabiliyor.

Cisco Başkan Yardımcısı John Hernandez, “Şirketler artık online iletişimin varlığını görmezden gelerek rakiplerine fırsat yarattıklarının ve markaları hakkında yapılan sohbetlere dahil olamadıklarının farkına varıyor. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olarak Cisco, sosyal medya etkileşimlerinin şirketlere kattığı değerin bilincinde. Çalışanlarımız şimdiye kadar MySpace, Twitter, Facebook, YouTube ve diğer sosyal ağların ilk kullanıcıları arasında yer aldı. Tüketici Ürünleri Grubumuz ise hali hazırda müşterileriyle işbirliği yapmak amacıyla Cisco SocialMiner’ı etkin bir şekilde kullanıyor” diyor.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!