Büyük finale günler kaldı

Güncelleme Tarihi:

Büyük finale günler kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2011 12:11

Dünyanın en yetenekli yazılımcı, tasarımcı ve girişimci gençlerini bir araya getiren Microsoft Imagine Cup finallerinde Türkiye'yi Yazılım Tasarımı kategorisinde Bahçeşehir Üniversitesi'nden Co2ncerned temsil edecek.

Haberin Devamı

New York'ta düzenlenecek olan Imagine Cup 2011 dünya finallerinde Türkiye'yi Yazılım Tasarımı kategorisinde Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri Gizem Aktürk, Ünal Akyüz, Onur Yazıcı, Okan Kılıç'ın yer aldığı Yrd. Doç. Dr. Süreyya Akyüz danışmanlığındaki Co2ncerned ekibi temsil edecek.

Gençleri küresel sorunlara teknoloji ile çözüm bulmaya yönlendiren Microsoft Imagine Cup'ta bu yıl 100'ü aşkın ülkeden 325 binden fazla öğrenci kayıt yaptırdı. Türkiye ise 9,580 kayıtlı öğrenci sayısı ile dünyada 4. sırada. Her yıl başka bir ülkede düzenlenen finaller katılımcılara yeni ufuklar açarken, kamuoyunda da büyük bir yankı yaratıyor. Bu yıl finaller 8-13 Temmuz tarihleri arasında New York'ta gerçekleşecek.

73 ülkeden gelecek olan dünya finalistleri ile 20 Haziran-12 Temmuz arasında tüm dünya genelinde internet üzerinden bir halk oylaması yapılıyor. Bahçeşehir Üniversitesi ekibine destek vermek için tıklayın ve video altındaki kodu yazarak 'like' tuşuna basın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!