Black Ops 3 - Zombie Chronicles'a yeni video geldi

Güncelleme Tarihi:

Black Ops 3 - Zombie Chroniclesa yeni video geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:32

Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles için bugün yeni bir fragman yayınlandı. DLC PlayStation 4 için 16 Mayıs'ta çıkacak. Diğer platformlar için ne zaman çıkacağı ise kesin değil.

Haberin Devamı

Call f Duty: Black Ops 3’e geleek Zombie DLC’si Zombie Chronicles için bugün yeni bir video yayınlandı. Bu DLC’de diğerlerinden farklı olarak önceki oyunlarda yer alan zombi modları da yer alıyor. Black Ops 3’ün normal çoklu oyuncu modundan daha zorlu olacak modda bu kez Worl at War, Black Ops ve Black Ops 2’deki zombi haritaları da bulunacak.

Yani yeni mod ile oyuna Call of Duty: World of War’dan Nacht der Untoten, Verruckt ve Shi No Numa, Call of Duty: Black Ops’tan Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la ve Moon, Call os Duty: Black Ops 2’den ise Orgins haritaları DLC ile oyuna gelecek.

PlayStation 4 için Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles 16 Mayıs’ta çıkacak. PC ve Xbox One için DLC’nin ne zaman çıkacağı ile ilgili kesin bir tarih yok fakat çok geçmeden o konsollar için de çıkması çok uzun sürmeyecek.

Haberin Devamı

Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles için yayınlanan hikaye fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!