Bimcell Numara Değiştirme Nasıl Yapılır? Bimcell Numara Değiştirme Ücreti Var Mı

Güncelleme Tarihi:

Bimcell Numara Değiştirme Nasıl Yapılır Bimcell Numara Değiştirme Ücreti Var Mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:10

Numara değişikliği artık farklı sebepler ile beraber birçok GSM operatörü dahilinde yapılmaktadır. Bunlar içerisinde aynı zamanda BİMcell'de bulunuyor. Özellikle bu hat sahibi olan kişiler yeni bir numara almak için ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi almaya çalışıyor. Peki, Bimcell numara değiştirme nasıl yapılır? Bimcell numara değiştirme ücreti var mı detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Değişik nedenlerden dolayı GSM operatörleri eşliğinde numara değişikliği gerçekleşmektedir. Bu durum artık üstelik bir defadan fazla şekilde yapma şansı sunuyor. Bunlar içerisinde aynı zamanda BİMcell GSM operatörü de gelmektedir. Gerekli olan kriter ve koşullar dahilinde aşamaları tamamlamak suretiyle bu işlemi gerçekleştirmek mümkün.

Bimcell Numara Değiştirme Nasıl Yapılır?

Değişik yöntemleri kullanmak suretiyle BİMcell üzerinden numara değiştirme işlemi gerçekleştirmek mümkün. Kişisel olarak hangi sebep olursa olsun BİMcell hat sahibi olan her birey onu gerçekleştirme hakkına sahiptir. Genel olarak ayda bir kez yapma hakkı bundan bu yöntem sayesinde, bu hak kullanılmak suretiyle numara değişikliği gerçekleşir.

- Bu açıdan BİMcell Müşteri hizmetlerini arayarak gerekli olan işlem talebi sunulur.
- BİMcell hattı olan kişiler 551 nolu müşteri hizmetlerine bağlantı kurabilir.
- Sabit hat ya da diğer operatörler üzerinden ise 444 4 551 numaralı müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün.
- Sonuç olarak yapılan işlem ile birlikte alınan talep doğrultusunda kısa sürede numara değişikliği yapılır.

Gerçekleşen numara değişikliği ile beraber SMS vasıtasıyla gerekli bildirim kişiye ulaştırılır. Böylece gelen bildirim ile beraber birey artık BİMcell GSM operatörü dahilinde kendi hat üzerinden yeni numarasını kullanabilir. Özellikle birçok değişik sebepten dolayı günümüzde bunu değerlendiren oldukça fazla sayıda insan olduğunu söylemek mümkündür.

Bimcell Numara Değiştirme Ücreti Var mı?

Numara değişikliği konusunda en çok merak edilen konulardan biri ücrettir. Özellikle BİMcell numara değiştirme işlemi ile beraber ücret ödenip ödenmeyeceği araştırılır. Bu konuda bilimsel herhangi bir ücret almıyor. BİMcell mağazalarına uğramak suretiyle ücretsiz bir şekilde SIM kart alarak bu işlemi gerçekleştirmek mümkün. Yani diğer bir ifadeyle bedava ve ücretsiz olarak ayda bir kez olmak suretiyle bu işlemi gerçekleştirilebilir. Özellikle günümüzde birçok kişinin bu işlemi sağladığını söylemek gerekir. Elbette bu konuda herkesin farklı nedenleri bulunuyor. Bu nedenler doğrultusunda BİMcell hat sahibi olan kişiler ayda bir kez onu uygulayabilir.

Bimcell Numara Değiştirme Kaç Gün Sürer?

Müşteri hizmetleri doğrusunda yapılacak işlem ile beraber en fazla 1 gün içerisinde BİMcell numara değiştirme işlemi gerçekleşir. Tabii bu durum bazı istisnai noktalar ele alındığında en fazla 3 iş günü sürmektedir. Ancak genel olarak ve genel çerçevede en fazla bir gün sonra durum aktif hale gelir. Böylece kişi kendi BİMcell hattı üzerinden yeni numarası ile beraber kullanmaya başlar. Hiçbir ücret ödemeden gerçekleşen bu yöntem sayesinde, yeni numara özellikle aynı tarife ve özellikler doğrultusunda kullanım imkanı tanıyor. Tabi buna en fazla ayda bir kez gerçekleşebileceğini söylemek gerekir. Bunun dışında yeni ay ile beraber tekrar numara değişikliği hakkında talepte bulunmak mümkün.

Bimcell Numara Değiştirme Kimler Yapabilir?

BİMcell hattı olan herkes numara değiştirme işlemini gerçekleştirebilir. Hiçbir Ücret ödemeden müşteri hizmetlerine bağlanmak suretiyle gerekli talebi ile etmek mümkün. Bu konuda BİMCell hatta sahip olan kişiler 551 numarasını arayabilir. Sabit hatlar ile beraberdir yarın servis hatları üzerinden dese 444 4 551 numaralı müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün. Böylece bu bağlantı ile beraber gerekir talep edilebilir ve BİMcell numara değişiklik işlemi yapılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!