Bigo Live Hesap Silme - Bigo Live Hesabı Nasıl Silinir Ve Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır (Android & İos)

Güncelleme Tarihi:

Bigo Live Hesap Silme - Bigo Live Hesabı Nasıl Silinir Ve Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır (Android & İos)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Bigo Live uygulaması, Bigo Teknolojisi. Ltd Bigo, görüntülü sohbet edilebilen bir sosyal ağdır. Aynı zamanda PC Windows da dahil olmak üzere bütün iPhone ve Android kullanıcıları için piyasaya sürüldü. Bigo Live, 150’den fazla ülkede 300 milyondan daha fazla indirme sayısı ile kullanılan bir çeşit canlı yayın uygulamasıdır. Bigo live hesabı nasıl silinir ve kalıcı kapatma nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

 Bigo Live uygulaması, David Li ve Jason Hu tarafından 2014 yılında kurulmuştur. 

 Bigo Live Hesabı Nasıl Silinir? 

 Bigo Live hesabınızı silmek için aynı zamanda hesabınızın bütün ödeme bağlantılarını da silmeniz gerekir. Aynı zamanda Windows, Android ya da İos cihazlarda kullanım için uygun olan bu uygulamayı cihazdan kaldırmak, Bigo Live hesap silme işleminin yapıldığı anlamına da gelmez. Hesap silme işlemi, özellikle ücretli üyeliklerde yapılmaması durumunda ücret alınmaya devam eder. Aynı zamanda sadece uygulamanın telefondan kaldırılması halinde sizinle iletişime geçen kişiler, sizin hesabınızı uygulama üzerinden de görmeye devam eder. Çift taraflı bir şekilde silme işleminin gerçekleştirilebilmek için hesabın kendisinin tamamen silinmesi gerekir. 

Haberin Devamı

 Bigo Live Hesabı Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır? 

 Bigo Live Premium üyeliğiniz bulunuyorsa, uygulamayı cihazınızdan kaldırmanız ya da uygulamadan çıkış yapmanız Premium üyeliğinizi de sona erdirmez. Satın alma işleminizi hangi ödeme yöntem ile yaptıysanız, yine aynı yöntemi kullanarak iptal etmeniz gerekir. Bu işlemi ise, Premium abonelik yenilenmesi yapılmadan en az 24 saat öncesinde gerçekleştirmeniz gerekir. 

 Bigo Live Hesabı Google Play Store Üzerinden Abonelik İptal Etme 

 Google Play’de bulunan abonelikler, siz abonelikten çıkmadığınız süre boyunca otomatik bir şekilde yenilenir. Google olay üzerinden Bigo Live üyelik iptal etme İşlemleri ise şu şekildedir; 

Android telefonunuzda ya da tabletinizde Google Play Store’u açmanız gerekir. 

Daha sonra doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı da kontrol etmeniz gerekir.

 Menü kısmından Abonelikler’e dokunmanız gerekir. 

Ardından iptal etmek istediğiniz aboneliği seçmeniz gerekir. 

“Aboneliği iptal et” kısmına dokunmanız gerekir. 

Bigo Live Hesabı iPhone, iPad veya iPod Touch’ınızda Abonelik İptal Etme

 Apple Music, Apple TV +, Apple News +, Apple TV, Apple Arcade kanallarında bulunan aboneliklerinizin çoğu siz iptal etmediğiniz sürece otomatik bir şekilde yenilenir. Bigo Live’nızı iptal etmek için şu adımları takip etmeniz gerekir; 

Haberin Devamı

Öncelikle App Store’u açmanız gerekir. 

Ardından ayarları açmanız gerekir.

 Daha sonra adınıza dokunmanız gerekir. 

Abonelikler’e dokunmanız gerekir. (“Abonelikler”i ekranda görmüyorsanız bunun yerine “App Store ve iTune”a dokunmanız gerekir. Apple kimliğinize, daha sonra da Apple Kimliğini Göster’e dokunarak, giriş yapmanız gerekir. Daha sonra Abonelikler’e giderek ve Abonelikler’e dokunmanız gerekir.) 

Yönetmek istediğiniz aboneliğe dokunmanız gerekir. 

Aboneliği İptal Et kısmına dokunmanız gerekir. “Aboneliği İptal Et” seçeneği karşınıza çıkmıyorsa abonelik zaten iptal edilmiştir. Bu durumda bir daha da abonelik yenilenmez. Bu sayede hesabınız da kısa bir süre içinde kapanmış olur.

Haberin Devamı

 Bigo Live Hesap Silme 

 Bigo Live uygulamasında herhangi bir hesap silme özelliği bulunmuyor. Bu nedenle de tüm verilerinizi silerek ve profil bilgilerinizi değiştirmeniz gerekir. 

 Bigo Live uygulamasında telefon numaranızı kullanarak bir hesap açtıysanız, telefon numaranızı kullanarak “ Profile > Help and Feedback > Feedback ” adımlarını sırası ile takip etmeniz gerekir. Daha sonra karşınıza geri bildirim ekranı açılır. Ekrana gelen, “recharge / withdraw” seçeneğine tıklamanız gerekir. Daha sonra açılan ekranda telefon numaranızın iptalini talep ederek göndermeniz gerekir. Bu sayede hesabınızı kapatabilir ve silme işlemini de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!