BenQ W1070+ ile odalar sinema salonuna dönüyor

Güncelleme Tarihi:

BenQ W1070+  ile odalar sinema salonuna dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 15:32

Astel Elektronik'in yeni projektörlerinden BenQ W1070+, kullanıcıların oturma odasını sinema salonuna çeviriyor.

Haberin Devamı

Sinemaya gitmek yerine evini sinema salonuna çevirmek isteyenler için projeksiyon kullanışlı bir çözüm sunuyor. BenQ W1070+ da tam bu anlamda geliştirilmiş bir ürün. Ev sinema projektörü olarak da betimleyebileceğimiz cihazın temel özelliklerine gelirsek; HDMI 1.4a 3D, Blu-ray, 3D yayın, video oyunları ve NVIDIA 3DTV PC bağlantısı gibi çok çeşitli 3D formatlarını destekleyerek 1080p görüntü kalitesinde 3D deneyim sunan cihaz, gelişmiş DLP teknolojisinin sunduğu yüksek 560:1 kontrast oranı ile en karanlık sahnelerdeki detayları da gün yüzüne çıkarıyor.

BenQ W1070+ ev sinema projektörünün dahili 10W titreşimli hoparlörleri ile bas tonları dikkat çekerken, ev sinema projektörünüzü oturma odanızda merkezi bir konuma yerleştiremediğiniz zamanlarda Yatay Ekran Düzeltme özelliğini kullanarak bozulmamış, düz bir dikdörtgen ekran elde edebilirsiniz.

Projektörün 1.3x zoom özelliği ile uzak mesafelerden projeksiyon yapabilirken, Lens Shift özelliği sayesinde görüntüyü dikeyde %110-%130 arası kaydırarak en uygun yerde açabilirsiniz.

Haberin Devamı

W1070+'ı ilk defa ilk defa açtığınızda yapmanız gereken Kurulum Sihirbazı'nın direktiflerini adım adım takip etmek.

W1070+ ev sinema projektörünüzün MHL bağlantı özelliği ile MHL destekleyen akıllı cihazlarınızda bulunan dijital içeriklerinizi kolay bir biçimde, ister kablolu ister kablosuz stream edebilirsiniz.

Cihazın yaklaşık fiyatı 3100 TL...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!