Bendai'nin yeni oyunu Code Vein duyuruldu

Güncelleme Tarihi:

Bendainin yeni oyunu Code Vein duyuruldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 08:39

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile yeni oyun müjdesi veren Bendai Namco videodaki görüntülerin Souls serisine benzerliği ile SoulsBorn hayranlarını sevindirmişti. Merakla beklenen yeni oyunun duyurusu dün yapıldı.

Haberin Devamı

FromSoftware tarafından geliştirilen Souls oyun serisinin yayıncı firması Bendai Namco geçtiğimiz günlerde “#PrepareToDine” etiketi ile bir vido paylaşmıştı. Bu etikletle paylaştığı video ile yeni bir yapımın geleceği haberini almıştık. Bu yapım görünüşüyle SoulsBorne’a benzetildi ama farklılıklar olduğu da aşikardı.

Oyun severlerin heyecanla beklediği yapım 20 Nisan’daki duyurusundan önce, dün ortaya çıktı. Code Vein, God Eater serisinin yapımcısı tarafından Dark Souls’tan esinlenerek hayata geçirildi.  Zendanları keşfetmeye dayanan oyun aksiyonj ve rol yapma türünde olacak. Ne kadar SoulsBrone olmadığına üzülsek de, oyunda seriden kırıntılar bulabilecek olmak bile oyunu almak için yeterli gibi.  

Oyun hakkındabiraz bilgi vermek gerekirse, Revenant adında doğaüstü güçlere sahip bir karakteri yöneteceğiz. Hayatta kalmak için izole olmuş Revenantlar, Vein’de yaşamakta. Doğaüstü olduğundan dolayı hafızasının büyük bir kısmını kaybeden bu vampirler kan kaybı yaşarlarsa Lost adlı bir canavara dönüşüyorlar.

Haberin Devamı

Müttefiklerle savaşarak dünyanın arkasındaki gerçekleri açığa çıkarma amacında olduğumuz oyunda ana silah olarak büyük kılıç veya tek el kılıç kullanabileceğiz fakat mızrak çekiç benzeri diğer silahlar da oyunda bulunacak. Code Vein’de SoulsBorne’daki Summon sistemi ile aynı özelliklere sahip olan Buddy sistemi bulunuyor. Bu sistem  ile yanınıza bir müttefik alıp zindanları beraber keşfedebilmenizi sağlıyor.

Yeni videosu ile yarın kesin olarak duyurulması beklenen oyunun şu an için yüzde 35’i tamamlanmış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!