Battlefield 5'e PUBG modu resmen geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Battlefield 5e PUBG modu resmen geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 06:50

Los Angeles'ta devam eden dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2018'in sürpriz isimlerinden biri Battlefield 5 oldu. Son aylarda hayli popülerleşen PUBG oyun mantığını kendine uyarlayan Battlefield 5, Fortnite-PUBG ikilisinin karşısına yeni bir rakip olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Oyun dünyası PUBG ve Fortnite'ın oyun severlerle tanıştırdığı yeni oyun konseptini sevdi. Battlefield 5 de bu akımdan etkilenen son büyük isim oldu. EA, Battlefield 5 PUBG modunu duyurdu. Firma tarafından duyurulan yeni mod ile alakalı detaylı bir bilgi verilmedi. Modun benzer Battle Royale oyunlarındaki gibi 100 kişilik devasa bir haritada mı oynanacağı yoksa farklı bir yol mu izleneceği şimdilik bilinmiyor.

Ancak EA; oyuncuların takım oyunu, araçlar ve yıkım efektleri ile daha öncesinde ne Battlefield ne de başka bir oyunda yaşamadıkları bir deneyim yaşayacaklarını belirtti. PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Fortnite ile birlikte parlayan Battle Royaleoyun modu, bütün firmaların odağında.

Battlefield 5e PUBG modu resmen geliyor

Haberin Devamı

Battlefield serisinin en büyük rakibi olan Call of Duty’nin yeni oyunu Black Ops 4’de de Battle Royale modunun geleceği doğrulanmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!