Azar Hesap Silme - Azar Hesabı Nasıl Silinir Ve Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır (Android & İos)

Güncelleme Tarihi:

Azar Hesap Silme - Azar Hesabı Nasıl Silinir Ve Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır (Android & İos)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Azar; son dönemlerde çok popüler olan sohbet ve tanışma platformlarından birisidir. Çok fazla üyeye erişen uygulama, üyelerine, yeni tanışmış oldukları insanlar ile görüntülü şekilde sohbet etme olanağı sağlamaktadır. Değişik ülkelerden pek çok kişiyle tanışmaya imkan veren uygulama içerisinde, açılan hesabı silmek isteyenler de olabilmektedir. Peki, azar hesabı nasıl silinir? Kalıcı hesap kapatma nasıl yapılır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

 Oldukça hızlı bir şekilde popülerleşen Azar uygulaması; dünya çapındaki birçok ülkede en fazla kullanılan sosyal uygulamalardan birisi haline gelmektedir. Uygulamada tanışılan kişilerle, ücretsiz şekilde hem görüntülü konuşulmakta hem de mesajlaşmaktadır. 

 Azar Hesap Silme 

 Azar; görüntülü sohbet uygulaması olarak bilinmektedir. Azar kullanıcısı olunması durumunda; Azar hesap silmeyle ara verme veya veda etme şansına sahip olunmaktadır. Mobil cihazlar için sunulan görüntülü sohbet platformu, ücretsiz olarak sunulmaktadır. Uygulamayla hem dünya çapındaki hem de çevredeki insanlarla sohbet etmek mümkündür. Online çeviri özelliği sayesinde küresel anlamda kullanılan bir uygulama çeşididir. 

 Azar sohbet uygulaması; ülkemiz çapında tam şekilde anlaşılmamıştır. Eğlenceli efektlerle üyelere eğlenceli sohbetler sunmaktadır. Dünya çapında sevilen bir uygulama olsa bile ülkemiz çapında genel olarak art niyetli bireyler tarafından kullanılmaktadır. Bununla beraber kişiler hesabı silmek isteyebilir. 

Haberin Devamı

 Azar Hesabı Nasıl Silinir? 

 Azar uygulamasının hesabını silme konusunda karar verilmesi durumunda, İnternet çapından araştırılmaktadır. Bu konuda okurlara bilgi vermek gerekmektedir. Azar hesabını silmek için; 

 - İlk önce azar uygulamasına girmek ve arkadaşlar butonuna tıklamak gerekmektedir.

 - Ekranın sağ üst kısmında yer alan ayarlar bölümüne tıklanmalıdır.

 - Bu kısımda çıkan alternatiflerden ''hesabı sil'' seçeneği tercih edilmelidir.

 - Bu bölümden sonra hesap silme onayı istenecektir. Hesapta yer alan arkadaşlar, değerli taşlar, iletiler gibi pek çok kazanımlarla hesaptaki bütün bilgilerin silineceği bilinmelidir.

 - Hesap silme işlemi için açılan onay penceresine onay verip, onaylanmalıdır. Azar uygulamasından kullanılan abonelik hizmetlerinin olması durumunda bu işlemleri, Google Play'dan silmek gerekmektedir. Bu işlem; Premium üyelik kullanan kişiler tarafından yapılmaktadır.

 - Bu aşamaların tamamlanması ile Azar hesabı kapatma işlemleri, tamamlanmaktadır. Hesabı silmek oldukça kolaydır. Yapılması gerekli en önemli konu ise hesabın kapatılması konusunda emin olunmasıdır.

Haberin Devamı

  Azar Hesabı Kalıcı Kapatma Nasıl Yapılır (Android & İOS) 

 Azar uygulamasında hesap kapatma işlemi adına iki değişik yol bulunmaktadır. Bununla beraber hesabı, hem uygulama içerisinde hem de Azar'ın İnternet sitesinden silmek mümkündür. Azar uygulamasının hesabını silmek adına aşağıdaki adımların takip edilmesi gerekmektedir; 

 - Uygulamanın sağ üst kısmında yer alan ''Ayarlar'' sembolüne dokunmak gerekmektedir.

 - Açılan menü bünyesinde ''Azar Hakkında'' kısmı bulunarak, bu bölüme tıklamak gerekmektedir.

 - Bu işlem sonrasında kişinin karşısına çıkan ekranda ''Hesabı Sil'' butonuna tıklamak gereklidir.

 - ''Hesabı Sil'' kısmına tıkladıktan sonra işlemin doğruluğunu onaylamak adına uygulama, kullanıcıdan tekrardan şifreyi girmesini isteyecektir. Bununla beraber şifre de girildikten sonra Azar hesabı, kalıcı şekilde silinecektir.

Haberin Devamı

  Azar hesabı silme; Android veya İPhone fark etmeden uygulama bünyesinde bu şekilde gerçekleştirilmektedir. Hesabın silinmesi ile kullanıcı verilerine tekrardan erişim sağlamak mümkün olmayacaktır. Bu yüzden de hesap bünyesinde yer alan bütün arkadaşlar, satın alınan değerli taşlar, iletiler gibi birden fazla husus da hesapla birlikte silinecektir. Uygulama bünyesinde kullanılan bir abonelik hizmetinin bulunması ile beraber hesap silindiği zaman, aboneliğin koşulları ortadan kalkmamaktadır. Bunun yanı sıra aboneliği silmek adına App Store veya Google Play'dan aboneliği iptal etmek gerekmektedir. Bu hususa dikkat etmek çok önemlidir. Aksi takdirde, üyenin olumsuz durumlarla karşılaşması olasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!