Assassin's Creed: Identity telefonlara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed: Identity telefonlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 08:31

Birbiri ardına çıkan Assassin's Creed oyunlarına doyamayanlar için, Assassin's Creed: Identity 25 Şubat tarihinde iPhone'lar için yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Ubisoft'un yıllar önce artık düzü eskimeye başlayan Prince of Persia oyunlarının peşine taktığı Assassin's Creed serisi, ilk oyunun çıkışının üzerinden daha on yıl geçmemişken 10'u aşkın oyuna kavuştu bile. Öyle ki, EA'in FIFA serisi gibi, her sene başka bir Assassin's Creed oyunu görmek alışkanlık haline geldi.

Assassins Creed: Identity telefonlara geliyor


Bu ayın sonunda iOS'ta satışa çıkacak olan ve 3.99 pound fiyat etiketine sahip olması beklenen yeni oyun, Anno ve Settlers oyunları ile tanıdığımız, Almanya'da yerleşik Blue Byte firması tarafından tasarlanıyor. AC serisinin yapısına Blue Byte'ı pek oturtamadıysanız şunu da belirtelim, oyun bir aksiyon oyunu olmaktan ziyade RPG öğelerinin ön planda bulunduğu bir yapıya sahip olacak.

Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief olmak üzere dört farklı sınıfı yönetebileceğimiz AC: Identity'nin Android cihazlara çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.

                               

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!