Aral, Gaming İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Aral, Gaming İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 13:35

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki distribütörü Aral, kıtaları buluşturan Gaming İstanbul’da oyun dünyası ile bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

FIFA 16, PES 2016, Guitar Hero Live, Just Dance, COD ve daha onlarca oyunu deneyimleyebileceğiniz Gaming İstanbul için geri sayım başladı.

GL events tarafından düzenlenen ve yaklaşık yüz bin katılımcıyı ağırlamaya hazırlanan Gaming İstanbul, dünya oyun endüstrisinin yeni buluşma noktası olacak ve oyun stüdyolarını ve geliştiricilerini, dağıtımcıları, donanım üreticilerini yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturacak.

Far Cry Primal ilk kez Gaming İstanbul fuarında, kapalı kapılar ardında ve Aral standında olacak. Far Cry tutkunları Gaming İstanbul’da buluşacak, serinin beklenen en son oyunu Türkiye’de ilk kez özel bir organizasyonla standda oynanacak. 

4 – 6 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Gaming İstanbul, PES Ligi İstanbul Bölge Finallerine de ev sahipliği yapacak. Teknosa Aral işbirliği ile yapılan etkinliğe kayıt yaptırmak için Aral standını ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!