Anker Soundcore Liberty Air Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Anker Soundcore Liberty Air Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 12:24

20 saat konuşma süresi, berrak ses kalitesi, IPX5 sertifikasıyla kablosuz ses deneyimi sunan vAnker Soundcore Liberty Air, Türkiye'de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Anker'in dünya genelinde ilgi gören kablosuz kulaklığı Soundcore Liberty Air, ilk kez Amazon.com.tr üzerinden Türkiye'de satışa sunuldu. Bluetooth 5 bağlantı teknolojisi, 20 saat konuşma süresi, dokunmatik kontroller ve IPX5 sertifikasıyla gelen Liberty Air, müzik dinlerken en derin baslardan, gür tizlere kadar bir detayın kaybolmamasını sağlıyor.

Kulaklık setinin içinde barındırdığı çift mikrofon, arka plan seslerini karşı tarafa iletmeyen gürültü önleme özelliği ve karşı tarafın sesini her iki kulaklığa yansıtan stereo sistem, en kalabalık ortamlarda daha net görüşme yapılabilmesini sağlıyor.
 
Bluetooth 5 bağlantı protokolünün yanı sıra FPC anteniyle gelen Liberty Air, tek adımlı eşleştirme özelliği sayesinde ilk kurulumun ardından şarj kutusundan çıktığı anda akıllı telefon ya da tabletlere bağlanıyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu çalışan kablosuz kulaklık, şarj çantasıyla 20 saate kadar aktif kullanım vadediyor. 
 
Ürünün fiyatı ise 499 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!