Age Of Empires 3 Hileleri Nereye Yazılır? Aeo 3 Sınırsız Asker Ve Nüfus İle Tüm Hile Şifreleri

Güncelleme Tarihi:

Age Of Empires 3 Hileleri Nereye Yazılır Aeo 3 Sınırsız Asker Ve Nüfus İle Tüm Hile Şifreleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 19:36

Age of Empires 3 sıklıkla oynanan oyunlardan biridir. Özellikle birçok kişi tarafından tercih edilmesi bakımından da önemli oyunlar arasındadır. Bu bakımdan Age of Empires 3 hilelerini öğrenebilir ve buna göre kolay bir şekilde oynayabilirsiniz. Age of Empires 3 hileleri nereye yazılır? AEO 3 sınırsız asker ve nüfus ile tüm hile şifreleri detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Age of 3 Empires 3 hilelerini oyun oynarken Enter tuşuna basıp açılan ekrana yazmak gerekir. Sonrasında tekrar Enter tuşuna basıldığında hileler oyun içerisinde aktif hale gelir.

Age Of Empires 3 Hileleri Nereye Yazılır?

Age of Empires ülkemizde sık sık oynanan oyunlardan biridir. Bir strateji oyunu olan Age of Empires oyun severlerin keyifli ve aynı zamanda heyecanlı dakikalar geçirmelerini sağlar. Oyun oynarken Enter tuşuna basarak sohbet ekranını açmak gerekir. Daha sonra yapılmak istenen hile kodunun bu sohbet ekranına yazılması ve tekrar Enter tuşuna basılması gerekir. Böylelikle hile aktif olur ve oyuna bu sayede devam etmek mümkün olur. Age of Empires 3 hileleri arasında yemek hilesi, altın hilesi, odun hilesi, hayvanların besinlerini artırma hilesi, inşaat hızını artırma hilesi, top hilesi, sosisli savaş arabaları hilesi, kamyon hilesi, bölümü kazanma hilesi, çılgın köpek hilesi ve uçan ayı hilesi bulunmaktadır.

AEO 3 Sınırsız Asker ve Nüfus İle Tüm Hile Şifreleri

Age of Empires oynarken hile yapmak ve bu sayede oyunu daha hızlı bir şekilde tamamlamak mümkündür. Strateji oyunlarında oyuncular bazı aşamalarda takılmalar yaşadığından hileler ile daha hızlı bir şekilde oyunu tamamlamak istemektedir. Bu nedenle AEO 3 hileleri de birçok kişi tarafından internetten araştırılan konular arasında yer alır. AEO 3 hileleri arasında haritayı görme hilesi, canavar kamyon hilesi, uçan ayı hilesi, inşaatın hızını yükseltme hilesi, odun hilesi, altın hilesi, sosisli araba hilesi ve oyunu kazanma hilesi gibi birçok farklı hileler ve bu hilelerin kodları mevcuttur. AEO 3 tüm hile ve şifreleri şu şekildedir:

Haberin Devamı

Haritayı gösterme hilesi: En çok kullanılan hilelerden biri olan haritayı gösterme hilesinde düşmanların yerleşkelerini direkt olarak görmek mümkündür. Bunun için x marks the spot hile kodunu sohbet alanına yazmak gerekir.

10000 yemek hilesi: Birim üretirken oldukça işe yarayan bu hile için alana medium rare please yazmak ve Enter tuşuna basmak gerekir.

10000 odun hilesi: Hile kodu yerine
yazarak fazladan odun almak ve bu şekilde inşaat işlerini hızlandırmak mümkündür.

Haberin Devamı

10000 xp hilesi: Oyunda fazladan tecrübe puanı alarak geliştirmeler yapmak ve bu sayede oyunu daha hızlı tamamlamak mümkündür. Bunun için nova & orion yazmak ve Enter tuşuna basmak gerekir.

Hayvanları şişmanlatma hilesi: İneklerin kesildiğinde daha fazla yemek vermesi için hile kodu olan a recent study indicated that 0 of herdables are obese kodunu yazmak gerekir.

İnşaatı hızlandırma hilesi: İnşaatın hızla tamamlanması için sohbet alanına speed always wins yazmak ve az işçi ile inşaatı hızlı bir şekilde tamamlamak mümkündür.

Canavar kamyon hilesi: Rakipleri ezmek için kullanılan kamyonları elde etmek için tuck tuck tuck yazmak gerekir.

Vuran top hilesi: Bina yıkımı ve alanların hasarı için gerekli olan topları elde etmek için ya gotta make do with what ya got yazmak gerekir.

Haberin Devamı

Uçan ayı hilesi: Her yere uçarak giden ve gözünden ışın çıkarabilen uçan ayıları almak için o canada 2005 hile kodunu uygulamak gerekir.

Sosisli araba hilesi: Sosisli arabalarında alev silahları vardır ve mustard relish and burning oil yazarak bu arabaları elde etmek mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!