Acer Aspire R 13 Serisi Türkiye’de!

Güncelleme Tarihi:

Acer Aspire R 13 Serisi Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 14:55

Modunuza göre 6 farklı şekle dönüşen Acer'ın yeni dizüstü bilgisayar modeli Aspire R 13 Türkiye'de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Ekranı 180 derece döndüren ve altı farklı kullanıcı modunda kullanılabilmesini sağlayan Acer’ın Ezel Aero hingeTM desteğine sahip olan R 13 serisi dizüstü bilgisayarlar, geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımından vazgeçmek istemeyen, fakat daha fazla seçenek ve esneklik isteyen kullanıcılar için tasarlandı.

1 inçten az inceliği ve 1.5 kg olan ağırlığıyla dikkat çeken Aspire R 13 Serisi hem esneklik hem de denge sağlayan iki desteğe sahip: döner destek ve çift dönüşlü destek. 13.3 inç ekranı yanlardan Acer’ın Ezel Aero hingeTM desteğine takılmıştır, böylece ekranın 180 derece dönmesini ve altı farklı şekilde kullanılabilmesini sağlar. Çeşitli modlar arasında hızlı ve kolay dönüşüm, geleneksel bir çift taraflı dizüstü bilgisayara bir tablet pratikliği ve verimliliği kazandırır. Acer’ın patentli çift dönüş sistem desteği dokunmatik navigasyon kullanılırken ekranı sabit ve yerinde tutar.

Acer Aspire R 13 serisi ve 6 farklı kullanım moduy şöyle:

Dizüstü bilgisayar modu - maksimum verimlilik için hassas ve geniş bir klavyeye sunar.
Ezel modu - rahat okuma ve internette gezinme için ekranı yakınlaştırır.
Stand modu - akış diyagramı çizme, not alma, başkalarıyla beyin fırtınası yapma veya bir sanat çalışmasını düzenlemeyi kolaylaştırır. Stant çizim ve diğer dokunmatik ekran etkileşimleri için dayanıklıdır,
Tablet modu - R 13'ün internette gezinme, oyun oynama veya video izlemek için kullanılabilmesini sağlar. Ekran çerçeveye mükemmel bir şekilde oturur, böylece dengede olur ve tutulması kolaylaşır.
V modu(^) - uçaklardaki koltuk arkası tepsileri gibi sınırlı alanlarda ideal konumdur.
Ekran modu - fotoğraf ve video görüntülemek veya başkalarıyla oyun oynamak için uygundur.

Tam yüksek çözünürlük (FHD) (1920 x 1080) veya süper yüksek çözünürlüklü (WQHD) (2560 x 1440) olarak temin edilebilir ve fotoğraflar, videolar, oyunlar ve sunumlar canlı ve detaylı; metinler ise keskin ve kristal netliğinde. FHD ekranlı modeller aynı zamanda geniş görüntüleme açıları sağlayan ve film, fotoğraf veya iş sunumlarını ideal hale getiren IPS teknolojisini barındırırken, WQHD modelleri daha az güç kullanımıyla daha fazla ışık iletimi kazandıran IGZO teknolojisini içerir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!