3 adımda bilişim uzmanı olun

Güncelleme Tarihi:

3 adımda bilişim uzmanı olun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2009 12:06

Avantajlı eğitim kampanyası ile sertifikalı bir bilgisayar kullanıcısı olmak artık çok kolay…

Haberin Devamı

SmartPro Bilgisayar Akademisi – Chip Online ile birlikte ülkemizdeki bilgisayar okuryazarlığını arttırmak için yeni bir eğitim projesini daha hayata geçiriyor. TÜBİSAD verilerine göre ülkemizin bilgi toplumu olabilmesi için 150.000 bilgisayar uzmanına ihtiyaç olduğu düşünüldüğünde, proje süresi kapsamında eğitilecek kişilerin sektöre kazandırılması bir kat daha önemli hale geliyor.
 
Tüm programlar, 1250 TL yerine sadece 395 TL!
 
İşte katılabileceğiniz eğitimler:
Microsoft Certified Technology Specialist – Yazılım
Microsoft Certified Technology Specialist – Sistem
Cisco Certified Network Associate
Web&Graphic Technology Specialist
 
CHIP Online ve Smartpro işbirliği ile sizler için hazırlanmış olan 60 saatlik eğitim programları yukarıda da listelenmiş olduğu gibi, çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ayrıntılarını burada bulabileceğiniz eğitimlere katılacak olan herkes öncelikle SmartPro Certified IT Specialist sertifikasına sahip olacak. 
 
Microsoft ve Cisco sertifikalarına hazır olacaksınız!
 
Eğitimler sonrasında katılımcılar girecekleri sınavlar sayesinde Microsoft ve Cisco’nun MCTS ve CCNA başarı sertifikalarını da alabilecekler.
 
MCTS sertifikası
Microsoft Sertifikalı Tekonoloji Uzmanı anlamına gelen “Microsoft Certified Technology Specialist” tır. Bu sertifikanın anlamı Microsoft ürünlerinden (Windows Server 2008, Visual Studio 2008, vs.)  birisinin sınavını geçerek başarısını ispatlamış kişi demektir.
 
CCNA sertifikası
Cisco Sertifikalı Ağ Yöneticisi anlamına gelen “Cisco Certified Network Associate”tır. Cisco routerların ve switchlerin yönetimi ile ilgili sınavı geçerek başarısını ispatlamış kişi demektir.
 
ACE sertifikası
Tasarım konusunda uzmanlaşmış katılımcıların bir sınav geçerek alacakları sertifikadır. Adobe Sertifikalı Uzman anlamına gelen “Adobe Certified Expert”tir.
 
Hemen tıklayın, ayrıntılı bilgiler alın, eğitiminizi seçin ve bu fırsatı kaçırmayın. 
 
Daha fazla bilgi: Programlar hakkındaki tüm ayrıntılı bilgileri mesai saatleri içerisinde 0 (216) 338 55 66 numaralı telefonu arayarak, Merve Çakmakçı ve Tamer Yalnız’dan alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HER TELDEN 60 DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!