16K – Barco Open House 2016 ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

16K – Barco Open House 2016 ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 15:32

“Barkovizyon” kelimesinin ülkemiz literatürüne girmesini sağlayan Barco’nun Türkiye distribütörü 16K Elektronik A.Ş.’nin düzenlediği “16K – Barco Open House 2016” katılımcılardan ilgi gördü.

Haberin Devamı

16K Elektronik Görüntü Sistemleri A.Ş.’nin Genel Müdürü Çağla Öztaşkın, globalde alanının liderlerinden biri olan Barco’nun video projeksiyon ve video processing sistemleri, dijital sinema projektörleri, kablosuz sunum ekipmanları ve LED ekranlarının Türkiye distribütörü olarak; Barco markasının Türkiye’de hak ettiği pazar payına ulaşabilmesi için gereken satış ve pazarlama aktivitelerine hız kazandıracaklarını kaydetti. Çağla Öztaşkın, organize ettikleri etkinlikle ilgili şunları söyledi:

“1934 yılında kurulan ve alanındaki benzersiz deneyimi ile sunduğu yenilikçi ürünlerle dikkat çeken Barco’nun mevcut pazardaki gücünü önemli oranda artırmayı hedefliyoruz.  16K’nın pazarda sahip olduğu güç ile Barco markasının Türkiye’de hak ettiği pazar payına ulaşabilmesi için gereken satış ve pazarlama aktivitelerine hız kazandıracağız. Barco ürünlerini sunduğumuz 16K - Barco Open House 2016 etkinliğimizle de, 16K güvencesi ile Barco’nun bilinirliğini pekiştirmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

“16K – Barco Open House 2016”da öne çıkanlar:

Yakın geçmişte Amsterdam ISE ve Las Vegas CinemaCon fuarlarında tanıtılıp büyük ilgi gören ve “16K - Barco Open House 2016”da yer alan son teknoloji ürünleri arasında lazer teknolojisine sahip cihazlar, Clickshare kablosuz sunum cihazı gibi ürünler, katılımcılar tarafından en çok ilgi gören ürünler oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!