Teknoloji bağımlılığı madde bağımlılığını geçti

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji bağımlılığı madde bağımlılığını geçti
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 18, 2017 11:34

Teknoloji bağımlılığı madde bağımlılığını geçti

Haberin Devamı

DENİZLİ İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ortaokul müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda, günümüzde teknoloji bağımlılığının madde bağımlılığının önüne geçtiğini ifade edip, "Çocuklarımız gerek okulda gerekse okul dışında sosyal medyaya ve teknolojik cihazlara gömülmüş durumda. Başarı için çok okumanın önemini her zaman dile getiriyoruz" dedi.
Denizli Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Mahmut OÄŸuz, Pamukkale Ä°ncilipınar Ortaokulu'nda gerçekleÅŸtirilen toplantıda kentteki ortaokul müdürleriyle bir araya geldi. Åžube Müdürleri Mustafa Vural ve Åžaban Altınsuyu da toplantıda hazır bulundu. Denizli'nin eÄŸitim alanında kabuÄŸunu kırdığını, birçok ilke imza attığını ve yeniliklerle adının gündeme geldiÄŸini belirten OÄŸuz, tüm bu güzelliklerde idarecilerin ve öğretmenlerin büyük payının olduÄŸunu söyledi. Okullarda huzurlu ve güvenli bir eÄŸitim için güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutulmasını isteyen OÄŸuz, parçalanmış aile çocuklarına sahip çıkılmasını ve onların hayattan kopmalarının engellenmesini istedi.Â
Çağın teknoloji çağı olduğunu ifade eden Oğuz, "Günümüzde teknoloji bağımlılığı, madde bağımlılığının önüne geçti. Çocuklarımız gerek okulda gerekse okul dışında sosyal medyaya ve teknolojik cihazlara gömülmüş durumda. Başarı için çok okumanın önemini her zaman dile getiriyoruz. Sizler aracılığıyla öğretmenlerimize buradan sesleniyorum. Öğrencilerinize okul dışı zamanlarda da sahip çıkınız. Aileleriyle iletişim halinde olunuz. Mesela bir sınıf öğretmenimiz her gün iki öğrenci velisini arasa ve o gün çocuklarının kitap okuyup, okumadığını sorsa. Bu tür bir uygulamayla hem velilerimizin okulla bağları güçlenir hem de öğrencilerimizin başarısı artar diye düşünmekteyim" dedi. 

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOÄžRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!