Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağdan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:27

- Ergene Belediyesi Velimeşe kapalı düğün salonunda tadilat ve bakım çalışmaları

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesi Velimeşe kapalı düğün salonunda tadilat ve bakım çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yeni ve modern bir düğün salonuna kavuştuklarını belirtti.

Sosyal hizmetler kapsamında yenilenen düğün salonunda parkelerden duvar döşemelerine, gelin odasından masa düzenine ve pist alanına kadar çok sayıda değişim ve yenilenme yaşandığını kaydeden Yüksel, yenilenen ve gelişen ilçenin temellerini atmak adına gelen taleplere ve ihtiyaçlara cevap verirken, hizmet çalışmaları kapsamında yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade etti.


- Çorlu'da seminer düzenlenecek

Haberin Devamı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda ''İş-Kur Teşvikleri–İş Başı Eğitim Programı'' konulu seminer gerçekleştirilecek.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, yaptığı açıklamada, herkesin bildiği gibi iş hayatını ilgilendiren bir çok konuda yeni düzenlemeler, teşvikler ve genelgeler yayınlandığını hatırlattı.

Özellikle SGK ve İş-Kur teşvikleri hakkında kafalarda takılan soruların cevaplarını bulmak için düzenlenecek seminerin fayda sağlayacağına inandığını belirten Sülün, seminerde, Tekirdağ SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan, Tekirdağ İş-Kur İl Müdürü Yaşar Esen ve Tekirdağ SGK İl Müdür Yardımcısı Üzeyir Yitik'in katılımcılara bilgiler vereceğini kaydetti.

Seminer, 29 Şubat'ta Çorlu TSO'da gerçekleştirilecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!