Tekirdağ’da zihin engelliler spor şenliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağ’da zihin engelliler spor şenliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 16:39

Tekirdağ’da zihin engelliler spor şenliği düzenlendi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Zihin Engelliler Spor Şenliği” düzenlenen törenle başladı.

Valilik önünde düzenlenen spor şenliklerinin açılış törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, ZİÇEV Vakıf Müdürü Yaşar Güneş, daire başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, davetliler, ZİÇEV’in sporcu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törende bir konuşma gerçekleştiren ZİÇEV Vakıf Müdürü Yaşar Güneş, “Gerçekten de bu işin arkasında çok büyük bir emek ve zahmet var. Ben özellikle bugün bizlere destek olarak yalnız bırakmayan, herkese çok teşekkür ediyorum. Çok uzaklardan gelen takımlarımız var. Onlar sabahın ilk ışıklarında belki yola çıktılar ve bizleri burada yalnız bırakmadılar. Zihin Engelliler Spor Şenliği’nin 7’ncisini düzenliyoruz. Ben özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, Tekirdağ Valiliği’ne ve bize destek olan her kuruma büyük teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra ZİÇEV’in öğrencileri, etkinlik için hazırladıkları gösterileri sergiledi. Törenin ardından Zihin Engelliler Spor Şenliği kapsamında düzenlenen müsabakalar Süleymanpaşa ilçesindeki İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!