Tekirdağ'da fabrika yangını (2)

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda fabrika yangını (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 17:53

Tekirdağ'da fabrika yangını (2)

Haberin Devamı

ALEVLER 1 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI
Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde özel bir yatak fabrikasının üretim bölümünde, işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve havanın rüzgarlı olması nedeniyle alevlerin tüm fabrikayı sardığı yangın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene ve diğer ilçe itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangın sırasında 90 işçinin çalıştığı tesislerde yaralanan olmazken, tesisler kullanılamaz hale geldi, büyük hasar oluştu.
Ergene İlçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kızıltoprak, "Öncelikle büyük geçmiş olsun, can kaybı ve herhangi bir yaralı yok. Çıkış nedeni ile ilgili olarak henüz bir şey kesin değil. Yangının başlamasıyla tüm çalışanlar tahliye edilmiştir. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldılar. Soğutma çalışmaları sürüyor. Jandarmaya gerekli olan güvenlik önlemini aldı" dedi.
Tesislerde çıkan yangın nedeniyle çalışan yaklaşık 80 işçi evlerine gönderildi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!