TED ailesi 10 bin genç için buluştu

Güncelleme Tarihi:

TED ailesi 10 bin genç için buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2014 01:06

TED, gelirini ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyasına aktarmak üzere özel bir balo düzenledi. Latin danslarıyla hareketlenin gecenin finalini şarkıcı Erol Evgin yaptı.

Haberin Devamı

TÜRK Eğitim Derneği (TED) yeni yıl balosu, Sheraton Otel’de gerçekleşti. Baloya kolejin eski ve yeni çok sayıda mezunu katıldı. Geliri ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyasına aktarılan balonun ev sahipliğini TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu yaptı. Pehlivanoğlu, gecenin açılışındaki konuşmasında, 2014’ün daha adaletli bir yıl olmasını dileyerek, “Ayakkabı kutularında sadece ayakkabıların olduğu bir yıl diliyorum. Al bayrağın altında lider Türkiye’de yaşamak mutluluk kaynağı olsun” diye konuştu.

LATİN DANSLARI

Konuşmanın ardından ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu dansçılarının gösterileri yer aldı. Latin danslarından örnekler sunan dansçılar, ilgiyle izlendi. Gecenin finalini ise sevilen şarkıcı Erol Evgin yaptı.

Önder Bülbüloğlu ve Filiz Bülbüloğlu çifti, baloya Amerika’daki eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Berker Bülbüloğlu ile katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Genel Sekreteri ve Mikrofinans Programı Genel Müdürü Zeliha Sapmaz Gürel, geceye Dilek-Gökhan Alkazan ile birlikte katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!