Taze balık Kalabalık'ta

Güncelleme Tarihi:

Taze balık Kalabalıkta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 11:57

Taze balık Kalabalık'ta

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın en işlek noktalarından Atatürk Caddesi'nde kısa süre önce açılan ekmek arası balıkevi 'Kalabalık', deniz ürünü tutkunlarının uğrak yeri oldu.

Turizm kentinin hareketli noktalarından Dönerciler Çarşısı karşısında hizmete giren Kalabalık'ta hamsi, uskumru, mezgit, levrek, çipura, karides, kalamar gibi birçok farklı deniz ürünü sunuluyor. Ekmek arası hamsinin 8 TL olduğu mekanda masalara oturup servis de alabiliyorsunuz. Izgara balık servis 22, hamsi servisi 13, ekmek arası levrek veya çipura 14, ekmek arası mezgit 11, midye tava 10 TL'den satılıyor.

Açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören mekanda dondurucu balık kullanmadıklarını, ürünlerin hergün taze olarak alındığını belirten İşletme Müdürü Furkan Temel, "Müşterilerimize günlük taze balık yediriyoruz" dedi.

Ekmek arası hamsiyi 8 TL'den sattıklarını, içecekle beraber 11 TL'ye geldiğini belirten Temel, "Doyurucu bir balık mönüsünün yanında salata büfemiz de ücretsiz. Garsonlarımız masaya da servis veriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!