Tavşanlı'da, Yerli Otomobil İçin İmza Kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Tavşanlıda, Yerli Otomobil İçin İmza Kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:27

Tavşanlı'da, Yerli Otomobil İçin İmza Kampanyası

Haberin Devamı

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI,(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde bir  vatandaş açtığı imza standı ile yerli otomobil fabrikasının Kütahya’da açılması için destek beklediklerini söyledi. 
İmza kampanyası için Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Emirler Caddesi'nde stand açan Ramazan Aksoy, otomobil fabrikasının Kütahya'da kurulmasını istediklerini belirtti. Aksoy şöyle konuştu:
"Bizim amacımız yerli otomobil kurulacaksa bu fabrikanın biz Kütahya ilimiz sınırları içerisinde kurulmasını talep ediyoruz. Biliyorsunuz ki biz Kütahya olarak sürekli göç veren illerimiz arasında. Biz de istiyoruz ki Kütahya’da bir yatırım yapılsın ve buradaki sanayimiz gelişsin, yeni nesillerimize iş imkanı olsun. Bilhassa Kenan Uzman beyfendinin 2015 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bunun hazırlıkları yapıldı. Kütahya yerli otomobil için gönüllü durumda. Biz de elimizden geldiğince çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek imza kampanyası başlattık. Tüm vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz. İlgililerin de sesimizi duymasını istiyoruz."
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!