Tavşanlı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek

Güncelleme Tarihi:

Tavşanlı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:56

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - Tavşanlı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine 120 bin lira tutarında malzeme yardımında bulunduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, çeşitli lig ve kümelerde mücadele eden Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne bağlı 16 spor kulübü bulunduğuna işaret ederek, belediye olarak her zaman spora ve sporculara destek verdiklerini söyledi.

İlçede spor alanında bir çok yatırım yaptıklarını dile getiren Güler, şunları kaydetti:

"Spor kulüplerimiz sadece futbol branşında değil, basketbol, voleybol, güreş ve masa tenisi gibi gençlerin ilgisini çekebilecek branşlarda da hizmet vermelidir. Tavşanlı Belediyesi olarak maddi ve manevi her anlamda ilçe sporunun gelişmesi için önemli destekler vermekteyiz. İlçemizde hizmete açılacak olan yeni bir spor salonumuz ve buna ek olarak inşa edilecek olan salonlarımız var. Buralarda aktif olarak gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirmeliyiz."

Haberin Devamı

Güler, spor ve sporcuya destek kapsamında belediye olarak ilçede faaliyet gösteren 16 spor kulübüne 120 bin lira tutarında malzeme desteği verdiklerini sözlerine ekledi.

ASKF Yönetim Kurulu üyesi Celalettin Altay da desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e spor camiası adına teşekkür ettiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!