Tatvan GB Spor’dan Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tatvan GB Spor’dan Kaymakam Erkan’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:23

TATVAN GB EKİBİ TATVAN KAYMAKAMI MURAT ERKAN'IZ ZİYARET EDEREK KAYMAKAM ERKAN'A FORMA HEDİYE ETTİ.

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü oyuncuları ve yönetimi, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’a ziyarette bulundu.
Tatvan GB Spor ekibini makamında kabul eden Kaymakam Murat Erkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın son durumuyla ilgili Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz’dan bilgi aldı. Takımın durumuyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, bu yıl güçlü bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduğunu ifade etti.
Kaymakam Erkan ise, en büyük arzularının Tatvan GB’yi profesyonel ligde görmek olduğunu, bu anlamda da ellerinden gelen desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti. Tatvan GB’nin her geçen gün daha profesyonelleştiğini ifade eden Erkan, “Kurulan bu güçlü kadro sayesinde inşallah Tatvan GB’yi önümüzdeki sezon 3. Lig’de görmek istiyoruz. Bu anlamda bizde elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Ben şimdiden takımımıza 3. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz tarafından Kaymakam Murat Erkan’a üzerinde isminin yazılı olduğu 13 numaralı Tatvan Gençlerbirliği Spor forması hediye edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!