Tatilciye su sporlarında indirim

Güncelleme Tarihi:

Tatilciye su sporlarında indirim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 10:59

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan su sporları istasyonları, Ramazan Bayramı'ndan Eylül ayına kadar tatilcilere yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Atatürk Caddesi'nden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlarda konumlandırılan 22 su sporları istasyonu, iki ay süreyle tatilciye indirim uygulayacak. Tatilciler, Ramazan Bayramı'nda başlayarak Eylül ayında son bulacak kampanya kapsamında jet sky, banana, hamburger, sürat motoru, paraşüt ve deniz bisikletinde yüzde 30 indirimden faydalanacak. Ayrıca sertifikalı eğitmenler nezaretinde heyecan arayan tatilcilere çeşitli su sporları aletlerinde indirimli kurs verilecek.

AMAÇ SEVDİRMEK
Başlatılan kampanyayla birçok kişinin su sporlarına ilgi duymaya başladığını ifade eden Marmaris Su Sporları Kooperatifi Başkanı Salih Tunç şunları söyledi:
"Yedi yıl önce başlattığımız indirim kampanyamızdan günümüze kadar birçok vatandaş ve tatilcimiz su sporlarına büyük ilgi gösterdi. Sahile konumlandırılmış 22 su sporu istasyonunda geçen yıl yaklaşık 3 bin tatilci ve vatandaşımız su sporları yaptı. Bu yıl Ramazan Bayramı'ndan Eylül ayı başına kadar yüzde 30 indirimimiz tüm su sporlarında geçerli olacaktır. Bayramda vatandaşlarımızı Marmaris'e bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!