Taş Kırma ve Eleme Tesisleri üretime başladı

Güncelleme Tarihi:

Taş Kırma ve Eleme Tesisleri üretime başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 16:27

Taş Kırma ve Eleme Tesisleri üretime başladı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde asfalt ve her türlü inşaat alt ve üst yapısında kullanılan malzemeyi üreten Taş Kırma ve Eleme Tesisleri üretime başladı.

Bu yıl asfalt seferberliği ilan eden Kumluca Belediyesi, bunun altyapısını oluşturmak için yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Taş Kırma ve Eleme Tesisleri'nin üretime başlamasıyla asfalt döküm işlerinin de başlayacağı belirtildi. Alınan karar doğrultusunda ilk etapta asfaltlanması acil olan yollarda hemen asfalt kaplama çalışması yapılacak.

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, "2018 yılını asfalt seferberliği ilan ettik. Asfalt dökme konusunda ciddi mesafeler kat etmeyi düşünüyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" dedi.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner, "Taş Kırma ve Eleme Tesisleri'mizde de yıllık 150 bin ton üretim hedefliyoruz. 3 çeşit mıcır, paypas ve filler olmak üzere toplam 4 ana ürün elde edeceğiz. Ayrıca bu malzemelerden çok kaliteli ve sağlam dolgu malzemesi de üretilebiliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!