Tarsus'ta avukatlara icra hukuku semineri düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Tarsusta avukatlara icra hukuku semineri düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 12:52

Tarsus'ta avukatlara icra hukuku semineri düzenlendi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ TARSUS, (MERSİN), (DHA) - MERSİN Barosu tarafından, Tarsus ilçesinde görev yapan avukatlara yönelik olarak 'İcra Hukukunda Son Değişiklikler ve Yargıtay Uygulamaları' konulu seminer düzenlendi.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Barosu Başkanı Ali Er, Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir, Tarsus İlçe Temsilcisi Cihan Öktem ve avukatlar katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Başkan Er, "Mesleki eğitimlere önem veriyoruz. İlçelerde ikamet eden stajyer avukatlarımızın staj eğitimi ve seminer gibi merkezde gerçekleştirilen mesleki faaliyetlere katılma zorunlulukları karşısında yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bu nedenle ilçelerde eğitim ve seminerler gerçekleştirerek mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz" dedi. Tarsus İlçe Temsilcisi Öktem ise, Tarsus'ta sık sık eğitimler ve seminerler düzenleyeceklerini söyleyerek, "Avukatlar olarak, sürekli değişen yasalar karşısında bilgilerimizi yenilememiz için bu tür seminerler faydalı. Katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Avukat Talih Uyar tarafından yapılan sunumda, icra hukukundaki son değişiklikler ve yargıtay uygulamaları konusunda katılımcılara bilgi verildi. Başkan Er, seminer sonunda Uyar’a teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!