Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü'nde SMS dönemi

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğünde SMS dönemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 12:03

Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü'nde SMS dönemi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Belediye Gelirler Müdürlüğü, sicil kaydı bulunan mükelleflere bundan sonra SMS yoluyla bilgilendirme mesajları gönderecek.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can, mükelleflere SMS yoluyla hizmet vereceklerini söyledi. Vatandaş odaklı hizmet yaptıklarını kaydeden Başkan Can, ''Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi gibi yıl içerisinde 2 eşit taksitle ödenen vergilerin unutulması ve vatandaşlarımızın gecikme faizine maruz kalmamaları için SMS dönemine geçtik. Yeni yöntemle bu vergilerin borçları dönem içerisinde vatandaşlarımıza göndereceğimiz mesajla hatırlatılacak. Aynı yöntemle ödeme dönemi sonunda vergilerini ödemeyi unutan vatandaşlarımıza borçlarını ödemediklerine dair tekrar SMS yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Kısacası vatandaşlarımıza bir SMS kadar yakınız artık'' dedi.
Mükelleflerin GSM numaralarını sisteme işletmelerini isteyen Can, ''Vatandaşlarımızın bu sistemden yararlanabilmeleri için, öncelikle GSM numaralarını sisteme işletmeleri gerekmektedir. Gelirler Müdürlüğü olarak daha önce internet üzerinden e-ödeme sistemi, gezici vezne tahsilat aracı ile devam eden hizmetimize bir yenisini daha ekleyerek vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın konu ile ilgili olarak Gelirler Müdürlüğümüze başvurarak daha kapsamlı bilgi alabilirler'' diye konuştu.


FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!