Tarsus Belediye Meclisi toplandı

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Belediye Meclisi toplandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 16:50

Tarsus Belediye Meclisi toplandı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(MERSİN),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçe Belediye Meclisi, Başkan Şevket Can başkanlığında aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi.
Mecliste,Yeşil Mahallesi'nde bulunan yaşam boyu spor merkezine Şehit Üsteğmen Ozan Olgu Köreke Yaşam Boyu Spor Merkezi ve Tozkoparan Mahallesi’nde bulunan camiye Adalet Cami isimlerinin verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Gündem içerisinde bulunan Suriyeli Mültecilere insani yardım amacıyla imzalanan Güney Kore Fonu Hibe Anlaşması kapsamında Girne Mahallesine 5-6 hekimlik bir Göçmen sağlığı Merkezi yapılması ve proje masraflarının belediye bütçesinden karşılanması teklifi de onaylanarak meclisten geçti. Tarsus’a planlanan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi için 1 yıllık kiralama bedelini, iç ve dış tefrişat ve araç maliyetinin karşılanması, Mersin Üniversitesi ile Ortak Hizmet Projesi yapılmasına, işlemlerin yürütülmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının son evrakında ise toplu konut ve asfalt yapımı konusunda 3 milyon 800 bin TL borçlanma kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Can, "Seçime yönelik çalışmalar yapmıyoruz. Biz siyaset değil hizmet yapıyoruz. Allah rızası için çalışıyoruz. Hizmette yarışıyoruz. Ayrım yapmadan Tarsus'ta yaşayan 330 bin insanın hakkını savunarak eşit hizmet anlayışıyla mesai arkadaşlarımla var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün işimiz hizmet" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!