Tarlada sırtından vurulan gencin babası cinayetten tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Tarlada sırtından vurulan gencin babası cinayetten tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 12:18

Tarlada sırtından vurulan gencin babası cinayetten tutuklandı

Haberin Devamı

Mesut MADAN/ BURDUR, (DHA) - BURDUR'da tarlada av tüfeğiyle sırtından vurularak öldürülen 22 yaşındaki Tahsin Göksel'in babası 47 yaşındaki Mehmet Göksel, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
Burdur merkeze bağlı Yazıköy'de oturan Tahsin Göksel, önceki gün sabah saatlerinde çalışmak için gittiği tarlasında av tüfeğiyle sırtından vurulmuş halde bulundu. Yakınlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tahsin Göksel yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, aynı gün baba Mehmet Göksel ile dede Tahsin Göksel'i gözaltına aldı. Olay yerinde bulunan ve Tahsin Göksel'e ait olduğu belirtilen av tüfeği de jandarma tarafından incelemeye alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tahsin Göksel serbest bırakılırken, Mehmet Göksel 'kasten öldürme' suçundan dün akşam tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Mehmet Göksel ilk ifadesinde, "Sabah tarlaya balya yapmaya gittik. Daha sonra eşim, oğlum, ben evde kahvaltı yaptık. Oğlum dışarı çıktıktan sonra silah sesi duydum. Gidip baktığımda oğlum yerde yüzüstü yatıyordu. Kalktı üç beş adım attı, tekrar düştü. Sonra ambulans çağırdım. Burdur Devlet Hastanesi'ne gönderdik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!